tirsdag den 3. september 2013

Nu indeholder min taske ........

SKOVFLÅT-FJERNER!
For i de omgivelser (som er skønne) hvor de unge får deres domicil, vrimler det med de små bæster. Det er vist særligt slem med dem i år, men fakta er, at pigerne har haft flere af disse snyltere på sig, og husbond har også haft een. Han er ellers vokset op ved en skov og har i sit laaaange liv befundet sig meget i naturen, men aldrig før haft en skovflåt på sig. Nu har jeg altså investeret i en fjerner!!!!

Jeg har jo lige holdt en helt almindelig fødselsdag, men er faktisk overvældet over hvor mange som har tænkt på mig, med sms´er, telefonopkald, mails og gaver, det glæder mig!! Er det måske jeg er ved at blive gammel at jeg frydes over det!  Jeg tænkte nu nok ikke så meget over det før i tiden, men det gør jeg altså nu!
I dag fik jeg en lille porcelænsblomst, af en veninde, og i går fik jeg en biograftur af en veninde, og samme veninde havde et godt stykke tid klippet opskrifter ud og gemt tillæg fra ugebladene, som hun mente jeg kunne få glæde af, dem havde hun samlet til mig i et omslag!  Ja sådan noget glæder altså en "gammel kone" som mig.
Nu må jeg vist se at få de sidste omgange på Peasy strikket færdig, TV-avisen skal jeg vist også se, selvom man  bliver i dårligt humør af, at se og høre og de ting som sker rundt om i verden. I denne tid er det jo Syrien og de ting som sker der, man kan blive helt nedtrygt af, men samtidig kan man jo ikke lade være med at tænke på hvor godt og trygt der er i DK! 
Ha´ en god aften

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en god ide med sådan en skovflåtfjerner. Har der været særlig mange af dem i år ? jeg har prøvet at have en - men heldigvis ikke jeg blev syg af. Dejligt med opmærksomhed til fødselsdagen :o)

    SvarSlet
  2. Som hundeejer er jeg i besiddelse af flere dimser til fjernelse af flåter, de er ikke til at undvære.
    Tillykke med den overståede fødselsdag

    SvarSlet