torsdag den 26. september 2013

PONCHO, knap nok tør ....

men den er kommet i tasken, for om lidt tager jeg i sommerhus sammen med et par veninder, og i morgen når vi er taget hjem kommer ejerne af sommerhuset selv derop. Så kan ponchoen jo ligge i sommerhuset, og være en overraskelse til Marie, at mormor er blevet færdig med ponchoen! Håber hun bliver tilfreds, det er jeg, og har sat et mærke i nakken med teksten "strikket af mormor", så kan den jo hænges op, og Marie har så ingen undskyldning for at smide ponchoen i en stol!!

Jeg glæder mig til pigeturen, og vejret arter sig jo fra sin pæneste side, så noj hvor skal vi hygge et døgnstid.

Husbond må blive hjemme og passe på matriklen, det bliver noget andet i sommerhuset uden husbond, men mon ikke jeg selv får lukket op for vand og tændt op i brændeovnen. Man skal jo heller ikke sidde lårene af hinanden, det har vi nu heller aldrig gjort (husbond har i mange år været rejsemontør, så ......), i den sidste ende er det er nok husbond, som synes det er lidt underligt ar skulle være her på matriklen uden mig!
Vores gode ven og genbo til sommerhuset, har tilbudt at tænde op i brændeovnen, og lur mig, han lukker nok også op for vandet, så sikke en service!

4 kommentarer:

 1. ej, hvor er den dog blevet söd, hun bliver garanteret super glad.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Super lækker er den blevet, den skal nok falde i god jord.
  Rigtig god fornøjelse i sommerhuset

  SvarSlet
 3. I må have en rigtig god sommerhus-hygge-tur. Og ponchoen skal nok vække lykke :o)

  SvarSlet
 4. Ønsker dig en skøn tur i sommerhus. Ponchoen er da blevet super fin. Heldige Marie.

  Kh. Lis

  SvarSlet