tirsdag den 10. september 2013

Jeg plejer ikke at døje med hovedpine, men .......

det gør jeg så altså i dag. Så planen er tidligt i seng medbringende noget som skal studeres nærmere!
Opskriften lå i postkassen i dag, mon datteren er faldet for den, fordi drengen på billedet til forveksling ligner mit ældste barnebarn til forveksling, da han var i den alder?
Jeg har afsendt strikkeprøve (læs: farveprøve til datteren!) og bedt hende sende mål, så Hans kan få en bluse, som han forhåbentlig vil bruge, på trods af at han synes at strik KRADSER!

I dag startede jeg på ryghold hos fys. efter sommerpausen, og en pige som jeg går på hold med, havde sidste vinter et hæklet tørklæde på flere gange, som jeg forelskede mig i. Du må da godt låne opskriften, sagde hun, men så kom sommerpausen, men tænk hun havde tænkt på mig og tørklædet flere gange hen over sommeren, så med det samme hun så mig i dag, kom hun med opskriften, ja hun kom endda med hele hæftet, som er en lækkerbisken for en garnnørd, siger jeg bare !

Så det skal godt nok studeres opskrifter!

I dag faldt en "tøsetur" til bedste veninden på plads, feriedage er varslet, orange billet til Djævleøen" er bestilt, op planerne lagt for: hygge, meget snak, besøg i Fields, prøve at køre i Metroen, måske også besøge en garnforretning eller to, altsammen en gang i oktober.
I slutningen af september venter der også en "tøsetur" med et par veninder, vi skal op i datterens sommerhus, så jeg håber det bliver bare nogenlunde vejr, ellers må vi jo bare strikke,  og snakke igennem indendøre, men det er vi også gode til!

Fornemmer i, at jeg ser hen til begge "tøseturene"?

4 kommentarer:

 1. Hej lyder til at blive en god dag tros hovdepine. Om du finder et sted at sende hovdepine hend så skriv lige hvor for så sender jeg min afsted også. Måske de kunne hygge sammen så de glemmer at komme hjem igen.

  Den er super fin den strikke bog med masser af dejlige opskrifter i syntes jeg.

  SvarSlet
 2. Dejligt med sådan et par tøseture i kikkerten - og nye opskrifter at kaste sig ud i. God fornøjelse med begge dele :)

  SvarSlet
 3. Tøseture kan man næsten ikke få for mange af, rigtig god fornøjelse

  SvarSlet
 4. Skøn drengetrøje - kan godt forstå du har lyst til at gå igang med den. Det lyder hyggeligt med tøseture. God fornøjelse. Jeg kan anbefale strikkebutikken "Sommerfuglen" i København, den er et besøg vær:-)

  SvarSlet