søndag den 8. september 2013

Fotografen kom forbi .........

og det gør posten nok også een af de første dage.

PEASY er færdig. Strikket efter engelsk opskrift, med hjælp fra min "engelsklære", jeg føler jeg er blevet klogere ud i de engelske fagudtryk, nu handler det om at holde det ved lige, jeg tror ikke jeg har behov for så meget hjælp næste gang, men hvis jeg får det, er jeg sikker på, at min "engelsklære", vil være med på sidelinien. Mange tak for hjælpen!
Den passer da meget godt!
Den passer da vist meget godt, og mønsteret ligner det på opskriften til forveksling. Så den ligger klar til det tidpunkt hvor temperaturen bliver lavere.

Nu skal jeg i gang med at lave strikkeprøver igen af "vores garn" for det skal strikkes bluse til Hans 3 1/2 år
http://www.citystoffer.dk/shop/sweater-med-smalle-730p.html, for datteren har været ude at shoppe strikkekit  til 
en Poncho til Marie. Marie var med på shopping, og de valgte kittet i lysblå med råhvide dansende børn, og fine knapper har jeg fået at vide. De shoppede også opskrift til Hans. Men, men Hans synes alt strik "kradser" og datteren er meeget kritisk med farver (det tror jeg hun er født med, for hold da op, det startede allerede da hun var et par år!!!!!!). Så noget af et projekt er det! Nu prøver jeg om jeg kan ramme farverne, og bagefter prøver jeg om Hans vil gå med den????
Marie er ikke så vanskelig, bare hun synes at det er smart, ja så kan mormor bare gå igang, men hendes mor skal jo også kunne holde ud at se på det.
Så strikkeprøver (farver) sender jeg til datteren til godkendelse, ha, ha ..... og opskriften sender hun til mig, strikkekittet får jeg næste gang vi mødes!

Jeg spekulere på om det med farver kan være arveligt, for kan da godt følge hende langt hen ad vejen, men så kritisk som datteren har det med farver har jeg dog aldrig været! 

Jeg kom hverken til messe i Viborg eller til festival på Fanø i denne week-end, men jeg håber at alle i som har været på tur, vil refere lidt på bloggen, så os som måtte blive hjemme, kan få lidt del i det kreative i har oplevet!

3 kommentarer:

 1. Din Peacy er blevet rigtig fin og nu har du jo "lært" at strikke efter engelske opskrifter - sikke mange muligheder det giver :)
  Jeg skal nok fortælle om messen i Viborg næste gang vi ses

  SvarSlet
 2. Din Peasy passer jo perfekt, hvor er den flot til dig.
  Jeg er vild med de skønne ponchoer med danseringe, måske skal jeg overveje sådan en til barnebarnet :-)

  SvarSlet
 3. den er jo blevet heltigennem superflot, og passer som fod i hose, til lykke! og de der ponchoer synes jeg er super söde, ikke underligt at lillepigen gerne vil have en af slagsen.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet