lørdag den 28. september 2013

"Synes godt om" ...........

Er vist et udtryk, som jeg skal til at vænne mig til at bruge, for nu er jeg blevet overtalt til at bruge den profil jeg oprettede på Facebook tilbage i 2oo8!!!!!
OK, for en ugestid siden kom en veninde på besøg, og sagde: "tænd nu den PC, du kan jo ikke følge med når du ikke er på FACEBOOK, så nu sætter jeg dig lige ind i det"!
Som sagt så gjort, MEN den skal altså ikke være en tidsrøver, men indrømmet man kan da følge med i verden uden for matriklen, men den skal altså ikke styrre mig, BASTA!!!!

Men altså:
Marie synes godt om ponchoen, som jeg havde lovet at strikke til hende!

Vi 3 som har været på pigetur i sommerhuset i Fjellerup, synes også godt om de par dage vi tilbragte der i super sensommervejr
Der var mulighed for både eftermiddags-/og formiddagskaffe udendørs og med strik i hænderne! Der var også mulighed for travetur til stranden. 
Tid blev der også til at aflægge et besøg i Kirstens dejlige garnoase oppe under loftet
Der blev snakket  garn, færdigemodeller blev prøvet, og der kom da også både supersoft og lammeuld i indkøbsposen.
På vejen hjem til sommerhuset så vi hele 2 regnbuer på samme tid.
Vi råhyggede os gjorde vi, og jeg skulle lige have pigerne overbevist om, at de isvafler, som man kan købe i Vaffelbageriet er store, så det nåede vi lige inden snuden blev vendt hjemad


Jo efter denne tur kan jeg sætte tommelen op op, og sige "SYNES GODT OM"
(Vi har allerede talt om en "ommer" til næste år)

På et andet punkt kan jeg sætte tommelen ned, for det første forsøg på den bluse som jeg er igang med til Hans (opskrift fra Strikkebogen) er trævlet op, men er nu startet op igen.

Endnu et par punkter for "Synes godt om" er, at i morgen skal jeg i Bio, og på tirsdag venter der besøg i strikkecafé. Skal lige have undersøgt om de har en bog med HØNSESTRIK diagrammer, for jeg har en plan, vil nemlig gerne strikke en stribe med FRØER, men måske der er nogen af jer som læser med her, som kan hjælpe med et diagram på FRØER?

3 kommentarer:

 1. Det er bare så hyggeligt med sådan en sommerhustur. Mht. facebook, så er jeg meget forbeholden overfor de oplysninger facebook får om os. Jeg er ikke helt tryg ved det, så jeg er meget passiv bruger derinde.

  SvarSlet
 2. Hvor har I da hygget jer :-)
  Jeg bruger facebook en del, jeg har venner mange forskellige steder, og det er en nem måde at holde kontakt på og følge lidt med. For tre år siden lykkedes det at samle 42 tidligere kolleger og arrangere en samlet tur til Færøerne, det var ikke gået uden facebook

  SvarSlet
 3. Jef har det som Mona jeg bruger ikke facebook, men der er vi jo så forskellige med hvad vi kan lide at bruge og godt for det.

  Jeg fandt en blog der henviser til en bog med frøer

  http://gittesnoerklerier.blogspot.dk/2010/09/werner-fr.html Kunne jo være den kunne bruges

  SvarSlet