søndag den 24. februar 2013

Hvor frækt!!!!!

Jeg har lige været omkring mine Hortensia i haven, og dem er der heldigvis ikke klippet i, men se bare hvordan Hortensiaer er blevet "skalperet" på en stille villavej i Tørring.
Flere haver har haft besøg af personer med en skarp kniv, og alle de nye skud er skåret af. Ejerne er selvfølgelig meget utilfredse (læs: vrede!)
Det er dog utroligt, hvad man kan finde på, at stjæle, men der siges, at hvert nyt hortensiaskud kan sælges for kr. 15, der er vist nogen som ryger dem!!!!

Jeg kender en "garn/stof indkøbshaj", og det er jeg heldig med, for se lige her!
Det var noget med et overskudslager, som "indkøbshajen" havde fået lov at købe, og jeg siger jer, hun kommer ikke til at mangle garn foreløbig, hendes mand mener ikke der skal bygges til huset, det mente jeg nu ville blive en nødvendighed!  Og tænk jer det søde menneske betænkte mig med garn, så i dag har jeg haft gang i krydsnøgleapparatet, så der er vundet noget op af den brun/grå melerede.  Jeg siger i første omgang mange tak!
I går passede vi børnebørn i Viborg, og mo´far inviterede dem på MC Donald, han scorede mange point hos børnene kan i tro!
Fremover kan vi vist ikke nøjes med at sige dem fra Viborg og dem fra Risskov, for sidst flytter snart til Viborg også, så bolignøden er løst i denne omgang.
God week-end har det været, den startede godt i fredags hvor jeg var inviteret til frokost hos veninde, det var mega hyggeligt, jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal være sammen med de piger!
Dejligt med en ikke ligefrem stille week-end, men så alligevel en rolig een af slagsen, den kommende uge bliver ikke rolig, travlhed og mødeaktivitet er planlagt på jobbet, og i næste uge skal vi vist være med på sidelinien hos de unge, børn kan jo nemt gå i vejen for flyttefolk!

5 kommentarer:

 1. Vi har haft meget af de tyverier her i vores område.

  Hyggeligt med pige frokost ;)

  Sikke en god ven der deler.

  yt.

  SvarSlet
 2. Surt med de hortensia tyve, det er godt nok frækt
  Dejligt garn du har fået :)

  SvarSlet
 3. Nu har jeg da hørt det med, hvor fræk kan folk blive?

  SvarSlet
 4. Hold da op. Er der virkelig nogen der kan finde på at stjæle hortensia skud på den måde ? utroligt. Kunne endda forstå, hvis det var de evindelige rådyr !

  SvarSlet
 5. Det er bare så frækt at man går ind i andres haver og bare tager for sig af retterne. Jeg bliver så harm og vred.

  Godt at De unge har fundet noget at bo i, når de nu fik solgt så hurtigt.

  SvarSlet