lørdag den 2. februar 2013

Som børn dog ændre sig..........

når forældrene ankommer, de er næsten ikke til at kende, lige så nemme, rolige de er når man har dem uden forældrene, lige så umulige bliver de når forældrene træder ind ad døren! Så skal der prøves grænser af!!!
Nå, sådan har det vist altid været, det er vist en del af deres udvikling, og måske deres måde, at udtrykke på, at selvom de har haft det godt, er det ikke ok, at de mennesker de stoler mest på forlader dem, selvom det kun er for en stund.
Disse kulørte ophæng til fuglekugler, havde Vigga lavet til os ivuggestuen, og hun har holdt øje med om fuglene kom. Vigga starter i børnehave  på mandag, så nu har jeg ikke børnebørn i vuggestue længere, som tiden dog går ..........

Hyggeligt har det været med et døgnstid sammen med pigerne, og dejligt er det nu, at der kun er vi to "gamle" på matrikellen, og sådan skal det være.

Har i opdaget hvor flot et vejr det er i dag, vi har gået tur, og om lidt vil jeg falde ned i stuens bedste stol, sammen med mit strikketøj, lige præcis der hvor stuen er mest fyldt med den dejligste solskin, det er altså hygge på højt plan!!!!
MINI ELLA bliver vist færdig i denne week--end!

5 kommentarer:

 1. Sikke nogle søde fugleophæng
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 2. tihi! jeg kommer i tanke om min mor der flere gange har sagt: "hvor er det dog dejligt når I kommer på besög, men hvor er jeg dog glad når I tager hjem igen!".
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Fine ophæng Vigga har lavet - vi har også været på en lang gåtur i dag og har nydt det smukke vejr.

  SvarSlet
 4. Nej hvor fint med ophæng til fuglekuglerne :o)
  vejret var skønt, og jeg fik også gået tur.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Vi har som forældre aktid sagt: "Bare de ved hvordan de skal opføre sig når de er i byen, så kan det da ikke være helt tosset med opdragelsen". Skønne fugleophæng:-)

  SvarSlet