fredag den 8. februar 2013

Depoterne fyldt op .......

i dag har vi været over den dansk/tyske grænse for proviantering. Det er bestemt ikke ofte vi foretager en sådan indkøbstur, vi har regnet tilbage, og det er vist 9 år siden, at vi gjorde det sidst.
En velvalgt dag til dette gøremål var det, for da vi startede på vore indkøb var der næsten ingen mennesker, vejret og trafikken var også med os, og nu er depoterne så fyldt op her på matrikkelen, og vi kan få et glas rødvin i ny og næ, til vores aftensmad, det siges jo at være så sundt med eet enkelt glas indimellem.

Strikketid blev det også til i bilen, jeg er nemlig startet på ærmet til den cardigan, som husbond har bestilt. Da vi kom hjem havde posten afleveret denne kuvert indeholdende en lang lace rundpind, som jeg havde bestilt hos Impaz (som altid mega hurtige med leveringen). Rundpinden skal jeg bruge fordi, jeg vil strikke ryg- og forstykker frem og tilbage op til raglandindtagningerne (i ved det der med at spare på monteringsarbejdet). I aften starter jeg på raglandindtagningerne på første ærme, de er vist lidt specielle gad vide om jeg kan finde ud af dem????

I aftes, da vi fejrede Vigga´s fødselsdag på Rasmus Klump restauranten i Storcenter Nord i Århus (se forrige indlæg), blev MINI ELLA overdraget til sin ejermand eller ejerpige skal jeg måske sige. Regitse flyttede ind i den lige med det samme!!!
Den er jo strikket uden opskrift, men med den ELLA jeg har strikket til mig selv.
2 nr. ned i pinde = pind 5
opslåede maske antal = 54
Udtagningerne foretaget med samme antal og afstand, som på den originale ELLA, håndledshuller har jeg målt mig frem til, længden ligeså, strikket i vores garn, og vupti en MINI ELLA, som passer en spinkel pige på knap 6 år.

Så nu står den altså på raglanindtagninger på cardigan til husbond, kaffe og en hj,bagt fastelavnsbolle (som afslutning på en hyggelig dag) og DR 1 på TV, hvor der sendes Danmarksindsamlingen!
Har du husket at støtte indsamlingen?


3 kommentarer:

 1. Perfekt Mini-Ella ! tillykke med den og med hende :o)
  dejligt at få fyldt op i depoterne .
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Din mini ella er blevet rigtig sød, og ejermanden ser bestemt glad ud for den fine gave :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er din Mini-Ella blevet fin, og den ser jo ud til at passe helt perfekt
  Joh, jeg har skam spyttet lidt i kassen

  SvarSlet