tirsdag den 19. februar 2013

Jeg trænger snart.....

til at komme ned på tyndere pinde!!  Det kommer vist også snart! Jeg har det ikke så godt med de tykke pinde (læs: mine arme).
2. ærme til husbond cardigan er startet,  så mon ikke week-end bliver slutning på cardigan.
Derefter skal der startes op på p 2 1/2 - 3, og noget med bogstaver, tal, mm til mig selv i de skønneste farver, hvis jeg kan finde ud af det uden en opskrift, jeg håber.
 Måske bliver ny masker slået op inden cardigan er færdig, jeg skal nemlig besøge en veninde på fredag, (spørg lige om jeg glæder mig?)og da vil jeg gerne have stikketøj med i tasken, og starten på det nye projekt er et stykke glat på rundpind, så det er vist lige noget som kan snakkes til!

De nye knapper er ankommet, godt nok lidt mindre end de første og mindre end opskriften foreskriver, men så må der strikkes et ekstra knaphul, for de nye i læder-look passer bedre til cardiganen synes jeg og modtageren.


2 kommentarer:

  1. Her vil mine arme heller ikke så gerne strikke med de tykke pinde, jeg kan godt glemme alt over pind 4½ og helst pind 3, hvis de må bestemme. DDine nye knappe er rigtige fine, torr de bliver gode til trøjen.

    SvarSlet
  2. hej Birgit
    det er nok godt at have et andet strikketøj at skifte med, så det ikke går alt for hårdt ud over armene. Jeg kan stadig mærke mit seneste 'tyk-pinde-strik' i albuerne .. Nu strikker jeg på 5 1/2 , og efterhånden som værket vokser, mærkes det igen.
    Jeg er meget spændt på den cardi til husbond.

    SvarSlet