søndag den 10. februar 2013

Krebsemasker - citronfromage m/fyld

i bunden af svedsker, knuste makroner, samt et stænk portvin, og så kan den ovenikøbet fryses, jo jo den gæve kvinde kan så mange ting, og øser gerne ud af sin viden, det er jeg glad for, derfor kalder jeg hende for min mentor!!!!
Og hun kan mere, se lige hvad hun har lavet til mig, som jeg forærede Vigga den anden dag, da hun havde fødselsdag. Spørg lige om Vigga og hendes forældre blev glade, fordi min mentor havde leget lidt med sin symaskine (de ting kan jeg kun til husbehov)?  forældrene roste min mentor til skyerne og Vigga blev glad for Barbapapaerne.

Jeg kan strikke og lave krebsemasker til husbehov, ha, ha!!!

Lige nu strikkes der på cardigan til husbond, og om lidt skal der vindes lidt mere garn, så jeg ikke går tør i  aften medens jeg ser Borgen. Når jeg nu skal i gang med at vinde garn, vil jeg også lige vinde noget garn til et projekt, som tumler rundt i hovedet på mig, ingen opskrift har jeg, kun et billed inde i hovedet, og billedet derinde vil jeg også ændre sig, jeg tænker på hulkrus i stedet tror jeg?  Men først skal garnet vindes og strikkeprøve laves, og husbond kan vist godt snart bruge den cardigan, det er jo koldt derude!

2 kommentarer:

  1. De er også bare så søde de barbapapaer
    Har lige fortalt manden om citronfomagen, han synes det lyder som noget vi skal prøve en dag :)

    SvarSlet