tirsdag den 12. februar 2013

Opskrifter, det er for længe siden ......

at jeg har gjort alvor af, at rydde op i mine stakke af løse opskrifter, hæfter og bøger, det skal der gøres noget ved.
Jeg kan ikke lade være med at gemme opskrifter og hæfter når jeg støder på det!! Jeg har et vist system, på PC kører det, det har det i papirform også gjort, men alt det løse, er i alt for lang tid blevet stakket.
Det lader sig jo ikke gøre, at strikke og hækle det hele, desværre!
Så, nu har jeg hentet en stak frem (jeg har flere stakke på reolen), så må vi se om der er noget, som kan smides ud (læs: jeg tror ikke jeg nænner, at kassere ret  meget, for jeg kunne jo få brug for lige netop den/de opskrifter.)

Men jeg kan da sortere, og prøve at få et overblik, måske bliver det lidt farligt, for måske dukker der noget op, som absolut må prøves af. Ja, intensionerne er gode nok, men??

Hvordan har du det med dine opskrifter og dit opbevaringssystem?

5 kommentarer:

 1. Kender det godt med alt det løse der stakker sig

  MÅ dog sige du er en modig kvinde tænk alt det guf du skal kigge på

  SvarSlet
 2. System er vist så meget sagt, når talen falder på mine opskrifter. Jeg prøver - og jeg er da også blevet bedre til at smide ud og sætte i mapper, så lige nu har jeg 'kun' én bunke, der skal ryddes ud i

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænkte nok, at der var nogen som har det ligesom jeg.

   Slet
 3. jeg har 2 mapper - opskrifter der er strikkede, og opskrifter, der ikke er strikkede. + en masse bøger og blade med opskrifter.
  Og så indimellem roder jeg det hele igennem :o)

  SvarSlet
 4. Har vist opskrifter nok til de næste 400 år - jeg er en af dem der gemmer, men er dog blevet bedre til at sortere og vælge fra - det er stadig alt for meget jeg ikke får smidt ud og så er der jo også alt det der ligger på computeren ;)

  SvarSlet