søndag den 27. april 2014

Fine raglanindtagninger ......

Vigga og hendes familie kom til grill i aftes, og så fik hun da sin nye trøje, (som er lidt til den store side) med hjem. Og jeg fik et knus og et foto med indhold.
Lene: Vi fik is og FLØDEBOLLER som dessert!
Raglanindtagningerne er mine favorit indtagninger, har strikket dem før, og strikker dem helt sikkert igen en anden gang.
Knapperne der kom i trøjen syntes pigen var rigtig fine.
Det gode sommervejr blev nydt på terrassen, så hvorfor ikke rulle garn op der ude også?
Bemærk de små drivhuse i baggrunden. Indlæg om dem kommer senere.

Jeg skal som tidligere nævnt til nyoprettet strikkecafé mandag aften, det er jeg da spændt på, og så skal man da ikke gå ned på strik, for jeg skal også til den sædvanlige strikkecafé tirsdag, og glæder mig! Synes det er længe siden p.gr.a. sygdom m.m.

Har vundet garn op, som er tiltænkt en hvid sommer trøje til fruen her, måske?????
Har lavet strikkeprøve, er startet op men ved ikke lige om jeg nu også er brænder nok for den, men en hvid sommer trøje kan man vel altid bruge, så vi får se, jeg har ingen UFO´er lige nu, så måske får jeg det?

3 kommentarer:

 1. Viggo ser super glad ud i sin nye cardigan. Jeg kan også godt lide raglan indtagningen. Synes det er så smuk en detalje på smukt strik.
  Praktisk måde at vinde garn op på.
  En hvid eller tre hvide cardigans er altid godt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Hvor er det da en kær trøje til Vigga. Og knapperne er perfekte :o) Hellere lidt til den store side -hun vokser jo :o)

  SvarSlet
 3. Vigga er bare så sød, og sikke en skøn trøje du har strikket til hende. Vi ses i morgen !

  SvarSlet