lørdag den 12. april 2014

Træt, som i træt ..........

3. dag med feber, og en penicilinkur, kan pille én ned, skal jeg hilse at sige.
Lægen konstaterede, som forventet) bihulebetændelse, (jeg har haft det så tit, at jeg kender symptomerne). Jeg har det da også lidt bedre, men bestemt ikke ok, så min tålmodighed er sat på prøve, jeg troede jeg var fit for figth i dag, men nej, så det var godt, at jeg havde fået aflyst vores frokostgæster i dag. Nu tror jeg så på, at jeg er frisk i morgen, basta!
Lidt påskegult kom der med hjem efter turen til lægen, skulle nok først have vist billedet i næste uge i Regnbuefarve legen siger gult, men nu kom buketten så på bloggen i denne uge.
Et hængeparti i den orange-uge, skal  lige nå med i denne uge
Pudsigt var det, at da husbond og jeg mødte hinanden for maaaaange år siden, havde han orange gryder  i dette mønster, og jeg havde kopper og tallerkener i samme mønster, de var bare grønne!
Det eneste der stadig eksistere er denne lille gryde, som vi bruger, når vi koger æg. Måske hvis jeg husker rigtigt står der kaffekande og kedel på øverste dæk her i huset.
Af pynteting havde husbond bordskål i blå keramik, og jeg havde vase og askebæger i præcis det samme keramik - pudsigt ikke?

På strikkefronten er "Fugle på snor" trævlet op, og der er startet på en cardigan efter tidligere afprøvet mønster, dog kommer der lidt ændringer til (som er inde i mit hoved), ragland indtagningerne bibeholdes, for de er det primære, jeg synes de er så fine! Når man ikke er på toppen, skal strikketøjet ikke være for kompliceret.
Cardiganen bliver forårsgul, så den får i billeder af i næste uge

8 kommentarer:

 1. Uh - det lyder ikke rart med sygdom og influenza. Rigtig god bedring til dig. Er fugle på snor trævlet op ? øv. Jeg må se den et andet sted, så. Rigtig god bedring til dig.

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring - håber du snart er frisk igen :) ses vi på tirsdag ...eller er der påskeferie?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Aslaug! Der er ikke påskeferie, men jeg tror ikke p.t. at jeg bliver frisk nok til det, man må passe på sig selv, du ved .....

   Slet
  2. Hej Aslaug! Der er ikke påskeferie, men jeg tror ikke p.t. at jeg bliver frisk nok til det, man må passe på sig selv, du ved .....

   Slet
  3. Hej Aslaug. Der er ikke påskeferie, men jeg tror ikke, at jeg når at blive frisk nok til at deltage, man må jo passe på sig selv, du ved ......

   Slet
 3. Håber da, du snart er på dupperne igen, rigtig god bedring

  SvarSlet
 4. for mange år siden var orange jo hip og alle havde orange eller brun ...

  SvarSlet