fredag den 25. april 2014

Forårsferie/sommerhus = grøn .......

Så farven i denne uge passer bestemt til årstiden!

Feriedagene her efter påske er brugt, på mandag møder jeg ind på job, (nok til stor stak på skrivebordet, for først sygdom, så påske, derefter lidt ferie, ja det giver vist bagslag)!

Datterens sommerhus er besøgt nogle dage (lidt arbejdslejr) i byskiltet indgår den grønne farve
 Stille og rolige dage, har det været, med lidt vinduespudsning, terrasse har fået olie, og lidt div., men mest afslapning.
Vejret artede sig så fint, og maden var ikke det store kulinariske, men pyt, alt smager meget bedre når det kan spises udendørs!  Her sniger den grønne farve sig også ind.
På en aftentur fangede jeg denne solnedgang med linsen.
Den grønne farve findes mange steder, også på havehynderne.
Strikketøjet, med grøn maskemarkør var selvfølgelig også med på ferie. Der blev strikket på cardigan til Vigga. Planen var at få den strikket færdig i sommerhuset, men sådan blev det ikke.
Færdig blev den i aftes, den ligger nu udspændt  til tørre. Måske bliver den tør til i aften, så Vigga kan få den med hjem, når de unge har været her til en gang grill i aften.
Billeder af de fine raglan indtagninger følger og måske også med indhold følger.

Nu skal der så startes nyt strik op, jeg har Vandfaldet at strikke på og som sædvanligt er der også et par halvfærdige strømper på pindene, men jeg trænger, som i trænger til at få noget nyt og spændende på pindene.

I vores lille ugeavis, er der en invitation til opstart af en strikcafé mandag aften på biblioteket, tror bestemt, at jeg vil besøge biblioteket, sådanne strikcaféer er jo hyggelige og inspirerende.

Han er da så grim, ham her den lille grønne frø, de unge mener at han skæmmer den kønne sten, hvor vandet risler ude ved terrassen,  men jeg synes nu, at han er så grim, at jeg ikke kan undgå, at holde af ham!!!

2 kommentarer:

  1. Du har ret - grønt er en ret dominerende farve ude i naturen lige pt - heldigvis, efter alt det grå :o) Skønt med lang forårsferie. Håber ikke du helt drukner i dyngerne på mandag.

    SvarSlet
  2. Det gør ikke n oget at grønt dominere, for min sjæl har godt af det.

    HÅber du får taget billeder af Vigga i nyt strik.

    Kh. Lis

    SvarSlet