fredag den 2. maj 2014

Krøller på bredbånd, ØV, ØV

Lige nu er jeg på, men det er kun sporadisk, og det er så træls!
 Kontaktede udbyder onsdag, og de kunne godt se, at der var krøller på ledningen, så ....... inden for 2 arbejdsdage ville de komme og udbedre det, vi er nu på den 2. arbejdsdag, så jeg håber snart!!!!!!

Nå, så tager nettet da ikke tid, og der kan strikkes det mere, men træls er det  ikke at kunne følge med rundt om i verden.  Hvad gjorde vi før denne vidunderlige/ikke vidunderlige IT-teknologi?
Når man mangler nettet, føles det næsten lige så slemt, som når vi på mit job er nødt til at afbryde for vand-/varmeforsyningen, det er folk bestemt heller ikke glade for!
Der strikkes på denne sommertrøje til mig selv, den bliver ok tror jeg. Lysten til at starte op på endnu et stykke strik i denne week-end ligger altså lige at spøger!
Noget i den her stil, lidt kombination af 2 opskrifter, så det bliver min helt egen model, er planen.

Jeg strikker også på Vandfaldet, og har gang i strømper på alm.strømpepinde og et par i magic-loop!

Har forespurgt hos min Mentror, om hvor mange stykker strik man må ha´ gang i på samme tid? Svaret var: "lige så mange som du har lyst til".  Hvad mener du?

Nu vil jeg gå op, at rydde op/kassere i klædeskabet, det skal udnyttes, at husbond ikke er hjemme, for en del af hans tøj, trænger til at komme væk!

Så røg forbindelsen, igen, igen!   Har haft besøg af montør, og øv, øv det er kabel fra vejen og ind i huset, men heldigvis har vi en forsikring, så den dækker det!!!

Har nu fået ryddet op i skabe, og været til lagersalg, uh en god og indbringende tur - herom senere når jeg bliver mere stabil igen, nu må jeg lige have udgivet indlæg inden forbindelsen ryger igen, igen ......

2 kommentarer:

  1. Ja, hvad lavede vi egentlig før It blev en del af hverdagen ? Jeg kan ikke huske det mere. Kedede os, vil jeg tro.

    Jeg er også nået frem til at der må være mange. Men førhen var jeg tro imod tre stykker igang . Det ændre sig vist til hvordan det går med strikkeriet vil jeg tro.

    Din nye cardigan ser altså rigtig sommer fin ud, så hæng nu i, til den er færdig.

    Kh. Lis

    SvarSlet