søndag den 4. maj 2014

Jeg mangler ........

internetadgang sporadisk. Teknikker var her fredag, og desværre var det vores kabel fra vejen til huset som er i udu. TV virker ok endnu, men teknikker siger, at den også er på vej ned!
ØV, ØV jeg har sporadisk adgang til nettet, men kabel SKAL skiftes, HELDIGVIS har vi forsikring på udskiftning af stikledninger, dejligt! Hvornår der graves ny kabel ned vides ikke, men forhåbentligt inden længe!
Tiden hvor jeg kan komme på skal udnyttes, og så må jeg prøve, at finde ud af en måde at bruge nettet på, for det her er SÅ TRÆLS!

De blå glimt og lidt strik:
Mit job er på en forsyningsvirksomhed, og de gamle vandmålere var blå.
I mødelokalet er både stole og lamper blå
Denne fine bil skal køre en konfirmand til kirke i dag.
Ovenpå den trælse fredag formiddag, med besøg af teknikker og snak med forsikring, var en veninde så flink, at invitere mig med til et indbudt lagersalg af mærkevarer!!!
Hold da op, godt jeg tog i mod det tilbud! Hele 13 stk. nyt lækkert moderne tøj, til næsten ingen penge, jeg slæbte en hel sæk tøj hjem!!!!!
I går besøgte jeg de unge, og Vigga havde også fået nyt, hele 10 par strømper, som alle skulle prøves, og hvert par blev navngivet, ha, ha ......
Et lille nemt strikketøj skulle med på besøg, jeg kunne have valgt at tage strømpe strik med, men jeg lider at startitis, så det blev til denne lille vest i uld str. 0-3 mdr.
Der er også slået op til noget, som skal blive til en trøje til mig, sådan ca. sådan, har jeg tænkt

4 kommentarer:

 1. jamen dog sådan noget hø med det net UHA man er afhængigt når der er bøvl - for ellers ligger man jo ikke mærke til det ;O) - God strikkelyst og du har måske smartphone du kan bruge lidt net på

  SvarSlet
 2. Det er bestemt ikke godt at skulle undvære sit net, hvad gjorde vi mon førhen?
  Sikke meget tøj, du har købt, hvor heldig kan man være sådan at komme med på lagersalg

  SvarSlet
 3. Kan du bruge din telefon som modem indtil internettet virker ? via bluetooth ? (endnu en blå ting ;oD )

  SvarSlet
 4. Bøvl med it er altid mindre sjovt især når det er en selv det går ud over. Kan sagtens følge dig i, at du har abstinenser og savner din legeplads. Håber det snart er ok igen.

  Kh. Lis

  SvarSlet