tirsdag den 5. marts 2013

NESSIE ...........

er og bliver en evergreen her hos mig, tørklæde i opskrift fra Karen Noe var startet op, men dur ikke....  1/2 kongerige var i tankerne, men dur ikke ..., så var det at jeg lige skulle have et af mine andre NESSIE på i går, og så var den der, det dur .......
Jeg er ikke så meget til sjaler, men NESSIE, det er lige mig, og så i den skønne farve og det dejlige garn, som lige passer til foråret.
Opskrift af Julia aalerusen.blogspot.dk, og hentet på Raverly er uovertruffen i al sin "sådan cirka som man lyster" og "i hvilket garn man lyster", ren afslapnings strik, og "sno den om halsen som man lyster"!!!!!

VANILLA med de vanrettemasker, bliver der også strikket på, og strikkes det skal der i den kommende tid, for forude venter et par ekstra fridage, som skal bruges på ren afslapning, jeg har nemlig haft en hæsblæsende tid på det sidste. 

5 kommentarer:

 1. Åhh sådan et par fridage kunne jeg godt bruge ikke mindst hvis jeg selv kunne råde over dem. Sikke en smuk faeve dit Nessie får.

  SvarSlet
 2. Jeg har også strikket Nessie, et dejligt tørklæde; sikke en lækker farve, dit nye Nessie får.
  Nyd endelig fridagene, de er sikkert helt fortjente

  SvarSlet
 3. Jeg hører nok til de få, der ikke kender Nessie - og jeg glæder mig til at se det. Dejligt med sådan noget afslappende strik :o)

  SvarSlet
 4. Lækker lækker farve og jeg har også været ramt af nessie feberen

  SvarSlet
  Svar
  1. lige et par indskudte bemærkninger, om noget du har spurgt om på min blog

   I stedet for kartoffelmel bruger jeg lidt sukker i vandet til mine tulipaner.

   Jeg lytter ikke til lydbøger

   Slet