onsdag den 13. marts 2013

Jeg fortsætter .......

Her er farven rigtig afbillledet, af min VANILLA
Jeg har bestemt mig for at fortsætte, for jeg tror det er de vanrette masker som gør, at den virker til at blive skæv. Jeg tror og håber på, at jeg ved vask kan trække den i facon. De vanrette masker strikkes jo som navnet siger vanret, og trækker derfor i den retning. Måske skulle man een anden gang strikke dem på en tykkere pind end en tyndere som opskriften foreskriver???
Nogen der har noget erfaring med det???

I går satte jeg alle masker på en tråd, for at se hvordan det tog sig ud, og det virkede som om det rimeligt nemt kan trækkes i facon.
1. ærme blev riet sammen og viker ikke skævt.
Endnu en gang var min mentor ind over, hun foreslog, at ligge noget vinkelret på og så følge en glatstrikket maske op ad, for at se om den trak skæv, det gjorde den ikke!
Ergo må det være de vanrette masker der trækker skævt, men jeg tror, som sagt, at jeg kan trække i dem i våd tilstand! Derfor satser jeg og fortsætter!

I dag har jeg købt billet til "I TRÅD MED TIDEN" på fredag - ses vi???

De fine små forårsbebudere, har et hårdt liv i år, de blev dækket at et lag sne i nat, øv jeg ønsker mig ikke sne men forår! Mon ikke også enrantisene ønsker forår?  Vejrprofeterne varsler mere mere sne, øv, øv, nu håber jeg bare på nogenlunde vejforhold på fredag når jeg skal til Middelfart!

2 kommentarer:

 1. Når det ikke trækker når du bruger lineal skal det nok ende som lige

  Nej jeg gider heller ikke mere sne :o/

  SvarSlet
 2. Hvor ser det fint ud med de små erantis i sneen :o)
  nu må foråret være lige om hjørnet.
  mht. vandrette masker, så har jeg ingen erfaring med dem.
  Men det lyder rimeligt, at de kan trækkes i facon efter vask.

  SvarSlet