lørdag den 16. marts 2013

Endelig ........

efter mange tiltag på, at strikke en MØBIUS, tror jeg det lykkes!
Jeg var nemlig i Middelfart til I TRÅD MED TIDEN i går. Min mentor ville gerne til workshop hos www.arnica.dk, for at lære opslagning til MØBIUS. Men da vi nåede hen til Arnica, havde der været afholdt workshop, men den flinke kvinde tilbød straks at afholde endnu en workshop. Det tilbud tog vi gladeligt imod, der kom også flere som ville være med, så stor tak herfra.
Efter Arnica´s  kyndige vejledning, var det spændende om jeg havde forstået teknikken, og kunne huske det når jeg kom hjem.
Så i aftes, da benene var smækket op på sofaen, kom der gang i en møbius her på matriklen igen, igen, og denne gang ser det bare rigtigt ud!!!!!

Hold da op, hvor var jeg "brugt", i aftes. Det havde været en god og hyggelig dag, i godt selskab! Men alle de indtryk vi fik og alle de mennesker, det trækker altså "tænder ud"!

Lidt mere om messen og MØBIUS følger, men lige nu, skal der holdes stille week-end.
Her er der dømt stilhed før snestormen. Det er da noget af en vejrudsigt der meldes om!!!
I dag får vi kort besøg af en ven som skal afhente i Billund Lufthavn, håber han kan komme frem. I næste uge skal jeg helst kunne komme i café, og til fys.behandling i Varde, og pigerne hos de nye viborg borgere skal også hentes her til matriklen for en gang pasning m/en enkelt overnatning. Men alle planerne styres jo lidt af vejret, hvis det bliver så voldsomt, som der meldes om?

Træls, at jeg først i går, blev opmærksom på, at man kan strikke disse uldne strømpebukser, for sådan et par kunne nok ellers, sluge en del restegarn, og være gode i den kommende uge, ha, ha!!!

God tur til Jer som skal til Middelfart i week-enden, og bestemt også god week-end til jer, som ikke når til messe.
6 kommentarer:

 1. Hej

  Ja de strømpe bukser er da vist mere sjov en praktiske. Da det kan være svært at få dem til at give sig. Men helt klart en sjov og anderledes måde at bruge sine rester på.

  SvarSlet
 2. kære fru Knudsen - hvor sjovt at se at du har lagt mærke til mine Tour de France strømper...ja de sluger en del rester, men det er bare ikke at se i min resteskat.

  Nu har jeg aldrig fået "lov" at bruge dem, endsige få dem helt færdige, idet de blev snuppet til at tage med på messer som reklame for vores KnitCamp på Gammelbro Camping i august 2013.
  men jeg har strikket dem efter mine egne mål, så jeg tror da nok de vil kunne strække sig...men nu går der jo nok endnu en sæson inden jeg får dem afprøvet..
  hilsen http://www.facebook.com/liliansw#!/groups/254783267947461/
  kik også på strikkecamp gammelbro på facebook

  SvarSlet
 3. hovsa - linket var til denne gruppe
  Sokker der Rocker på facebook - en gruppe med 800 sokkeenthusiaster...

  SvarSlet
 4. Det er et par totalt seje strømpebukser. :o)
  har en svensk bog, der hedder 'sticka og virka med rester' - og den har mange sjove forslag også.
  Spændende med din møbius - den glæder jeg mig til at se og høre mere om.
  kh Mona

  SvarSlet
 5. Glæder mig til at følge din møbius. Jeg har aldrig fattet princippet i den, det kan være det kommer nu :)

  SvarSlet
 6. Amstrik: nej, sørme er de praktiske og jeg glæder mig til at mine egne garnreste-strømpebukser er færdige (mangler 20 cm) og kan komme i brug her i vinterkulden.
  Ikke nok med at de er dejligt varme, de er også glade at kikke ned på, når jeg prøver dem, så jeg kommer sikkert til at skabe lidt røre i bybilledet;)

  SvarSlet