søndag den 17. marts 2013

Møbius - en prøve model ........

workshop  i fredags gav pote.
Nu har jeg strikket en Møbius den indeholder småfejl: et par pinde for meget glatstrik i starten, et par masker som vender forkert, og den er ikke stor nok/lang nok!  Men pyt med det nu forstår jeg teknikken, og den kan nå 2 gange omkring halsen, og passer ganske ok i farve til min frakke.
Der skal laves en mere (uden fejl), dog ikke i det garn jeg nævnte tidligere, det viste en strikkeprøve nemlig, at garnet ikke egner sig til, men jeg har en fin grøn garn, så det skal nok anvendes, men min VANILA skal jo også strikkes.
Om lidt bevæger jeg mig ud i blæsten, og snefygningen, det er jo start på en ny arbejdsuge i dag, i morgen er der planer om strikkecafé, men de planer kan vejret jo ændre?4 kommentarer:

 1. nu håber jeg ikke du blæser væk ;o)
  tillykke med møbius - og ikke mindst erhvervelsen af teknikken :o)
  Den er flot - og garanteret meget anvendelig

  SvarSlet
 2. Din møbius er fin, det må snart være min tur til at prøve at strikke sådan en. Nu må vi se om vejret og helbredet holder til strik i morgen. Vi snakkes ved.

  SvarSlet
 3. Nu kan du jo teknikken, så kan du vel give et lille kursus i møbius-strik :)
  Lyder som om vi alle skranter lidt, jeg springer over i morgen - også god bedring til dig

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det kan du tro. Lene kan også teknikken, så vi må have en Møbius-tirsdag en gang!Jeg springer også over i dag, kan ikke overse, at nå det hele

   Slet