torsdag den 28. marts 2013

BLOGLOVIN .........

Hvad er det og hvordan?

Har konstateret at det er et must 1/7, for at følge blogs!

Forstår jeg det rigtigt, beholder man sin eksisterende blog?  Kommer indlægget så på Bloglovin, og kan jeg læse  indlæg andre laver?

Skal man bare melde sig til og så virker det?

Nogen som kan hjælpe mig af med min uvidenhed?  På forhånd tak!

Kunne ikke stå for denne orkidee, så den kom i indkøbskurven i går. godt nok ikke påskefarve, men fin er den!

Nu er fridagene startet, og det skal nydes, de første påskegæster kommer i eftermiddag, (sønnen plejer at stå for tilberedning af lammekøllen), dejligt så behøver jeg kun at  koncentrere mig om at tage køllen op af fryseren..
Lidt boller skal bages, rugbrød blev bagt i går, påskeæg er købt, en enkelt ting har jeg glemt at købe, så en spadseretur skal udnyttes til at købe det glemte.

Vanilla vokser da, men jeg synes det går lidt langsomt, men der er jo også blevet strikket et par Møbius indimellem.

3 kommentarer:

 1. hej Birgit.
  jeg er også lidt forvirret omkring at det med google og 1/7, men jeg fandt dette link : http://blog.tinawestergaard.dk/2013/03/til-alle-der-er-bange-for-at-goggle.html?showComment=1364361446046&m=1 - der er en, der har sat sig lidt ind i det. Jeg bringer også linket på min blog om lidt.
  Spændende med Vanilla - og hyggeligt med påskegæster.

  SvarSlet
 2. Jeg har også blogspot,og har oprettet bloglovin,har beholdt min blog som den så ud før jeg med små bævende hjerte oprettede det,men nu har jeg en knap i højre side på min blog hvor man kan følge mig via bloglovin,har du en smartphone kan du hente en app til den,og ellers ser det ud til at alt fungerer som det plejer,bare med et ekstra sted at kunne følge med i hvad der sker i dejlige blogland

  SvarSlet
 3. Ja du skal bare melde dig ind og derefter tilføje din egen blog under min blog. Der kommer en kode frem som skal kopieres ind på din blog på blogspot under HTML på en af dine indlæg. Det er så Bloglovin kan se at det virkelig er din blog (da du kan redigere i den og sætte den kode ind). Derefter kan man bare godkende inde på Bloglovin og har du erklæret at det er din blog :) Når man melder sig ind kommer der vist også et spørgsmål om du vil impotere alle de blogs du følger på blogspot til Bloglovin og det er bare at gøre det, for så er man fri for at skulle finde hver enkelt bagefter. Håber du kan bruge svaret.

  Mvh. Mette / http://sommerfuglen-blog.blogspot.dk/

  SvarSlet