onsdag den 13. juni 2012

Øv, øv....

ærgeligt, at Danmarks drenge tabte til Portugal i de sidste minutter :-(
Bedre held næste gang, siger jeg bare, men jeg hygger mig nu altid gevaldigt når Olsen Banden er på TV, og jeg samtidig har strikkepinde i hænderne.

Jeg har jo været i Århus med veninden i dag (der er fremgang at spore hos hende, så det er dejligt.) Næste gang vil hun prøve at køre selv, på et tidspunkt hvor der ikke er så meget trafik. På en måde lidt ærgeligt, for nu har jeg lige vænnet mig til et besøg i gaderne i Århus medens hun får behandling, ca. een gang om ugen.
I dag var jeg bl.a. hos Askeladen, og nu er der ro på i mit hoved, for jeg fik købt opskrift på bolero i vendestrik, (jeg er vist gået helt i selvsving m.h.t. vendestrik) så er spørgsmålet bare om jeg kan holde focus på vesten til Regitse, eller om jeg føler, at jeg er nødt til at starte på boleroen, jeg tror nemlig jeg har garn på lager til den, nå, vi får se?  Hov, jeg har da vist endnu en bluse til Regitse på pindene, så jeg må vist hellere forsøge at holde focus.
Jeg var lige ved at lade mig friste af noget garn hos Fandango, men beherskede mig, for i morgen skal jeg jo til GRIB GARNET, så måske er der garn der, som jeg ikke kan stå for?
Ih jeg tror det bliver spændende og glæder mig!
Lupinerne på billedet stod i grøftekanten, så vi stoppede lige op og plukkede en buket med hjem, så nu pynter de i min stue.

1 kommentar:

  1. Du må have rigtig god fornøjelse til Grib Garnet.
    Og - ja - ærgerligt med fodboldkampen.
    hilsen Mona

    SvarSlet