torsdag den 14. juni 2012

Blev grebet ........

ja, det blev vi af den gode oplevelse, som det var i dag.
Først blev Silkeborgs gader og stræder og nogle af de butikker, som vi kom forbi besøgt. Lidt gode ting i form af beklædningsgenstande, kunne vi ikke stå for, sådan er det vel altid når kvinder kommer i butikker.
En enkelt garnbutik blev også besøgt, der var planer om flere, men desværre nåede vi det ikke, for uden mad og drikke duer helten som bekendt ikke. Så vi kiggede os lidt rundt og fandt en hyggelig café hvor vi fik serveret en lækker æggekage, uhm!
Planerne for dagen var mange, så vi kunne ikke sidde for længe over maden, for kl. 14 var der i Alderslyst Kirke gudstjeneste, hvor man kunne strikke under gudstjenesten. En speciel og rigtig god oplevelse for de mange, som deltog (og man taler om tomme kirker! Her var kirken fyldt!) i denne gudstjeneste tror jeg.
Derefter var der i sognehuset fernisering på en udstilling, med temaet H.C. Andersens eventyr, i strik vel at mærke, bl.a. disse fine figurer, som havde øjne så store som tekopper (muselmalede)/møllehjul og rundetårn, og mange mange flere fine figurer
Mange steder mødte vi skilte med pile på, så man kunne finde frem til Lunden og Medborgerhuset hvor der var butikker med garn. Vi fulgte skiltene og GPS og fandt nemt til Lunden, hvor vi gik rundt og sugede inspiration til os, og følte på det lækre garn, meget fik vi ikke købt, men jeg kunne ikke stå for disse mærker
Kaffe og kage måtte vi også have, og der mødte vi flere bloggere, bl.a. nogle man kun kender fra blogland, ih hvor er det hyggeligt, at mødes "live" og få en lille sludder.
Medborgerhuset nåede vi desværre ikke, men på den anden side så tror jeg også vi var mættet for denne gang.
En så mega hyggelig pigetur vi har haft i dag, så tak til Helle for en god dag, det må vi gøre om en anden gang.

4 kommentarer:

 1. Altså hvor ville jeg gerne have været der ..
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Det ser vel nok ud til at have været hyggeligt!

  Dejligt at der er skilte, som viser vej for os, som ikke er kendte i Silkeborg. Jeg glæder mig til det er min tur i morgen og håber mine følgesvende, som ikke strikker så meget, kan holde ud at se på det hele :-)

  SvarSlet
 3. Jeg ved jo ikke hvordan du ser ud, så måske er vi gået forbi hinanden i Lunden uden at opdage det :)

  Herlig dag I har haft og ja man skal jo nå det hele også visit i de forskellige butikker.

  Kh. Lis, som snupper de næste tre dage også

  SvarSlet
 4. Tusinde tak for en skøn dag som du så smukt her har illustreret, det gær vi om næste år. Knus!!!

  SvarSlet