søndag den 10. juni 2012

Hjemkommet fra Portugal .......

Kufferterne er næsten tømt, og vasketøj venter forude!!!
Gæt lige hvad jeg bl.a. fik med mig hjem fra Portugal????
Ja, garn selvfølgelig!!!
Jeg så lige pludselig midt i Albuferia i 30 gr. varme, et forretningsvindue hvor der var udstillet garn, og husbond fik selvfølgelig straks besked om, at der måtte jeg altså ind. Der blev indkøbt multifarvet bomuld til en vendestrik vest til Regitse, ih sikke farver. Så ankommet til ferielejligheden, efter turen i shoppinggaden, blev strikkepindene straks fundet frem, jeg måtte da lige se hvordan farveforløbet tog sig ud. Og det faldt straks i min smag, og i dag har Regitse været på besøg sammen med sin familie for at sige velkommen hjem, og beskeden var, at de farver var et super valg!!!!!
 Strikketøjet, som var medbragt til Algarve, blev der strikket en smule på om morgenen på terrassen, når vi nød morgenkaffen i den dejlige sol (som i ikke har haft meget af i DK i den forgangne uge, men som vi har nydt hver eneste dag fra morgen til aften - DEJLIGT)
Vi har haft en rigtig god ferie, i morgen venter så hverdagen, det er nu også dejligt nok, og på tirsdag er der jo strikkecafé igen, det er også godt.
Flere billeder fra vores ferie følger en af de nærmeste dage, men her kommer lige et par stykker 


Udsigt fra Europas yderste punkt.

En mand der samler snegle, bemærk det går lodret ned i Atlanterhavet!

Fortsat god søndag, nu vil jeg begive mig til vasketøj og derefter skal strikkepindene røres, og måske skal der ses lidt fodbold, for TV kører hele tiden når der sendes fodbold, husbond skulle jo ikke gerne gå glib af noget, og det er jo passende underholdning til strikkeriet.

3 kommentarer:

 1. Hold da op hvor nogle dejlige billeder fra jeres tur, velkommen hjem igen. Jeg glæder mig til vi skal strikke på tirsdag.

  Håber du tager de fine ting med.

  SvarSlet
 2. Nå, det er der, du har slået dine folder ?
  synes godt nok der var lidt stille på bloggen ;o)
  velkommen hjem !
  lækkert sted - ville dog betakke mig for at samle snegle i disse omgivelser (og i det hele taget).
  Fantastisk garn. Det glæder jeg mig til at se mere til.
  Tænk sig en uge i solen !
  og så med masser af strikketid.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. hej
  sikke nogle dejlige billder og det lyder da som den helt perfekte ferie... dejlige faver på garnet du strikker i og fik med hjem...

  SvarSlet