søndag den 24. juni 2012

Farveskift ......

Godt at man på en regnfuld søndag, hvor vejret kun peger i retning af strik og hygge indendørs, har sit lager af garn!!!
Jeg fik købet kunstgarn i fredags, og fik også startet op på den stribede cardigan til Vigga i denne kombination, men resultatet generede mit blik, jeg synes ellers i butikken at det ville være super med lille som bundfarve. Så der blev trævlet op, jeg ville aldrig blive tilfreds med den kombination!
Så i tankerne blev der planlagt, en anden farve kunstgarn, jeg ville have mulighed for at købe det på torsdag, og jeg har andet, som jeg kunne strikke på.
Medens vi indtog morgenkaffen, fik jeg en lys idé, hvad med at kigge på lageret, og der var der jo en bordeau rød cones, som jeg tror vil passe meget bedre sammen med det nyligt indkøbte garn, så i eftermiddag vil jeg så starte op påny, og håber på et resultat, som mit blik vil synes meget bedre om. 
Med den rødlige farve, vil Vigga nok også være nemmere at få øje på!
Sønnen ringede for lidt siden, og fortalte, at da han skulle ud at handle, mødte han i regnen sin lille datter på godt 2 år, kun iført strømpebukser og trøje,  på stien over til det andet boligkvarter.
Hun var 2o min. forinden puttet i barnevognen med regnslag over, men hun havde åbenbart haft lyst til at udforske verden i sillende regn, og var klatret ud af barnevognen (eller faldet ud???)
Uha, uha sikke en forskrækkelse!!! Man skal godtnok altid holde et vågent øje med hende, for hun har ikke skræk i livet, men alligevel!!!
Vi andre har skræk i livet, og forestiller os jo hvad som kunne være sket!!!!!!
Så en trøje i rødlige farver er nok godt, til den dejlige pige, som altså er lidt vild, håber hun vokser sig mere rolig med tiden!!
Jeg håber på en hyggelig søndag (flødekager kom med hjem), jo, jo der er lagt op til hyggelig regnvejrs søndag i juni. Håber det samme for Jer.

3 kommentarer:

 1. Jeg tror også at den nye kombination er bedre end den første, der bliver lidt mere pang i farverne.

  Sikke da noget med den pige, godt at hun ikke var kommet noget til. Ja man skal have øjne i nakken når man har småfolk.

  Glæder mig til at se dit strik på tirsdag.

  SvarSlet
 2. Der er rigtig mange flotte farver og nuancer i Kunstgarn. Jeg holder selv meget af at strikke med det garn.
  Huha - ja man må godt nok holde øje. Godt det blev ved skrækken.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Uhh hun må vist i sele når hun skal ud i barnevognen ??

  Jeg stemmer også på dit nye farvevalg, så det bliver spændende hvad Vigga siger til trøjen.

  Kh. Lis

  SvarSlet