onsdag den 16. maj 2012

Tænk hvad man skal udsættes for .......

og så endda i strikkecafé!
Jeg var ved at lægge sidste hånd på bolerovest, og en af pigerne sagde: "Du skal da hækle krebsemasker i ærmegab." Den teknik har jeg aldrig kunnet finde ud af (jeg er måske lidt tungnem). Pigen (som ikke engang kan holde rigtigt på en hæklenål) tilbød straks at lære mig det. Dejligt!! Men, men jeg kunne altså ikke finde ud af det, og når hun nu også holdt forket på hæklenålen!!!! Men efter en del MOBNING, helt psykisk nedbrudt blev jeg ikke, og fandt jeg ud af det, og fik det andet ærme hæklet i aftes!
Jeg er glad for at hun lærte mig at hækle KREBSEMASKER, og jeg vil tænke på LENE (som heller ikke har nogen blog), måske hun ikke kan finde ud af at blogge, hun kan nok kun finde ud af at læse med), når jeg i fremtiden skal hækle krebsemasker.
Jeg har en gang mobning af Lene tilgode, sådan på den venskablige måde, for det var det jo også, da hun mobbede mig!
Selvsamme Lene har lært mig at behandle husblas rigtigt, så nu kan jeg lave citronfromage uden trevler.
I går havde jeg besøg af posten for jeg har jo vundet en give-away hos http://dqpage.blogspot.com/, så heldig kan man også være på en dag, hvor man har svært ved at lære krebsemasker, og hos
http://dqpage.blogspot.com/ er der endnu en give-away, som er en overraskelse, jeg har meldt mig til, men mon jeg kan være så heldig at vinde igen??
Om 1/2 time går turen til veninden, som skal køres til behanding i Århus, og tænk jeg har lige opdaget, at FANDANGO ligger næsten lige ved siden af klinikken, hvor veninden skal behandles i een times tid, så spørg lige om jeg skal aflægge FANDANGO et besøg???
Ha´ en god dag, og nyd det selvom det ikke er sommervejr.

5 kommentarer:

 1. Altid dejligt med lidt venskabelig mobning....især, hvis der kommer krebsemasker ud af det ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 2. hej
  hold da op hvor du har været en heldig kvinde... lært nye ting, og vundern ern dejlige gave og ikke mindst at få lov at gøre en god veninde en god gerning og på samme dag kommet en kanon garn butik.. hvad mere kan du ønske dig... måske lidt garn fra den butik?
  have en god dag.

  SvarSlet
 3. Dejligt med en Lene ved sin side når det nu kniber.
  Jeg vil da lige sige at der er to måder at holde på en hækelnål og jeg holder den nok også forkert ;o) i dine øjne hehe men bare det virker.

  god tur i fandango

  SvarSlet
 4. Ja Birgit godt at der da er en ting som vi to gør anderledes end Lene, nemlig at holde rigtigt på en hæklenål fnis ha ha.

  Nå jeg ved godt at rigtig mange holder på en hæklenål som Lene men vi skal jo have noget sjovt og ballade !

  Super sød Bolero !

  Rigtig god Kristi Himmelfartsdag !

  SvarSlet
 5. Ikke så dårligt at blive mobbet når det er på den måde ;o)
  Og så håber jeg du bliver rigtig glad for hæftet.
  Mange hilsner
  Mona

  SvarSlet