torsdag den 24. maj 2012

AKTIV SOMMER ......

måske ikke alle dage, men denne fredag tegner aktiv.
kl. er 7.45 og sengelinned har allerede været omkring vaskemaskinen, og hænger nu og blafre i den vind som slet ikke er her.
Det er så varmt at sove på 1.sal, så jeg vågnede tidligt, og så synes jeg ligeså godt, at jeg kunne få noget ud af dagen og nyde sommervejret.
Til dagens første kop kaffe, blev det til et par pinde på vesten i garnet i de glade farver. Jeg er spændt på om den kommer til at passe Marie, det får jeg vist konstateret i pinsen. I går måtte jeg lige kontakte Stof & Stuff, for at få et bundt garn lagt til side (kommer til Århus i næste uge), jeg tror nemlig jeg kommer til at mangle.
Morgenturen er det også blevet til, og det er så dejligt når vejret er som i dag. Jeg går hver dag forbi marker hvor der er læhegn hvor der vokser bl.a. syrener (om ikke så længe er der også hyldeblomster, uhm), så i dag kom denne buket med hjem, og ih hvor de dufter godt, og skal pynte i stuen eller på bordet på terrassen her i pinsen.
Nu drikkes der igen kaffe, medens vaskemaskinen snurrer lystigt, døren står på vid gab, solen brager allerede ned,  og fruen her venter på tlf. opringning fra kær veninde, derefter er jeg klar til at justere lidt på "nullermændene" inden varmen for alvor sætter ind i dag!.
God pinse til jer alle.

3 kommentarer:

 1. Sikke dog et skønt projekt du er gået i gang med, den glæder jeg mig til at se.

  Syrener er bare skønne, vi har nogle sore buske/ træer med dem lige uden for vores altan.

  Skønt billed af familien.

  Hav det godt !

  SvarSlet
 2. Nydelige farger du holder på med for tiden: Syrene står i knopp her, så Danmark ligger alltid litt foran oss. Klem;-)

  SvarSlet
 3. hej Birgit
  Det er bare den skønneste årstid med syrener og hyld og alt muligt. Det bliver en flot vest.
  hilsen Mona

  SvarSlet