onsdag den 23. maj 2012

BAKSKULD ......

ja, det hedder de fisk som Bente og Jens forærede os i torsdags. Det er røgede og tørrede issinger, som skal lunes i ovnen indpakket i staniol, og nydes lune m/rugbrød og remulade, uhm jeg glæder mig til at smage dem i pinsen!
Solen skinner jo så lystigt og temperaturen er ca. 25, men derfor kan man da godt strikke, og det er hvad jeg gør indimellem, for ryggen tåler kun havearbejde i små portioner.  Så nu er det slut for i dag, der skal dog lige ryddes op, men ellers skal jeg på terrassen, og der  skal strikkes på vendestrik vest, jeg er så vild med farvespillet!!!
Vaskemaskinen snurrer lystigt, og i dag skal jeg have kartofler, det kan jeg mærke, at jeg trænger til. Strikkeprøven i garnet som jeg strikker bluse til Regitse af, har været en tur i maskinen sammen med andet tøj, og det klarede den til bravur, godt for det, for jeg var ellers bange for, at den ikke kunne tåle turen i vaskemaskinen.
Há en rigtig god sommeraften!

2 kommentarer:

 1. God fornøjelse med strikketøjet, det var godt det klarede turen i vaskemanskinen. Børnefamilier og håndvask er ikke den bedste kombination, for så får tøjet lov til at vente i lange tider. Det ved jeg fra mig selv af.

  Også en god sommeraften til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. mmm det lyder lækkert ..
  både fisk og strik på terrassen.
  Jeg må vente med begge dele til weekenden :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet