mandag den 21. maj 2012

En nødvendighed ........

kan jeg mærke, at det er, at jeg finder min bog "vendestrik" frem, lige om lidt!!!!
Der er ellers gang i strikning af ærmer, på FLS til mig og blusen til Regitse, men, men jeg har været på den ugentlige tur til Århus sammen med veninden. Imedens hun agere "nålepude" hos Pia (Atica), shopper jeg jo lidt, og i dag kom jeg Badstuegade, og en lille lækker forretning, med stof og garn dukkede så op. Og jeg kunne altså ikke stå for den model, som hang lige for næsen af mig, i det lækreste Cototon Bamboo Batik garn. Så skønne farver, så mine små "tøser" dukkede op for mit indre blik. Så garnet blev købt, samt en opskrift på en vest med ugler til de samme "tøser"! En forretning, som jeg vist allerede i næste uge, hvor turen igen går til Århus, vil besøge. Har jeg glemt at fortælle, at der var SUPER service!!!!!
Så i aften, hvor jeg skal se 2.del af GAL eller normal på TV, tror jeg der slås masker op, så må ærmerne altså vente!
Dagen i dag var jo arbejdsdag, så madpakken måtte ordnes i morges, efter den skønneste morgentur i lang tid, I går var der igen familiehygge på himmelbjerget, denne gang med datteren og hendes familie, jeg tror jeg kan blive afhængig af familieture til Himmelbjerget, vi hyggede os så meget med medbragt kaffekurv, og ungerne kunne løbe frit rundt på legeplads og plæner, og når så vejret viste sig fra sin pæne side, kan det ikke blive meget bedre.
På vej i bilen til Himmelbjerget, blev der lavet strikkeprøve, af garnet som jeg strikker bluse af til Regitse, så jeg kan se hvordan den arter sig i vaskemaskinen, det vil svigerdatteren sikkert gerne vide.
Nu skal der altså gang i den der vendestrik tunika. Jeg må altså have startet, for ellers ender garnet nok som "klappegarn", for jeg er vild med det.

3 kommentarer:

 1. det er som at vinde i lotto at du fandt den butik.

  Skønt du snart skal derind igen.

  ser lækkert ud alt det du har gang i

  SvarSlet
 2. Jeg gik også forbi Stuff og stof idag :) Men var ikke inde i den, da lillebror og manden var med, men næste gang :) så skal jeg ind og se.

  Nu har du jo snart lige så mange projekter igang som jeg har.... uhh

  God mandag aften til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. lækkert strik du har gang i, og sikke I har hygget jer på "bjerget". her har vi også endelig fået forår, dog ikke så varmt som hos jer, men lummert og godt alligevel.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet