lørdag den 10. september 2011

Uhm ...............de dejligste ananas-æbler, har jeg lige hentet hos god veninde, og

mere uhm, vejret er så dejligt, en rigtig sensommer lørdag.


Måske jeg skulle tage mig sammen, og koge lidt til en gammeldags æblekage, for jeg har lidt fløde til overs, fra i aftes, hvor vi havde besøg af husbonds arbejdsgivere gennem 36 år.Det var så hyggeligt, og de bliver vist stadig ved med at være en slags arbejdsgivere, for der er stadig nogle småting, som de gerne vil have hans råd og vennehjælp til, nu hvor han er blevet pensionist, "vi har jo hævd på dig" siger de. Det bliver vist noget bytte-bytte købmand, for han kommer jo også til at savne det, at han kan sige "det tager jeg lige over på værkstedet og fikser", når han går og sysler i sit hjemmeværksted..

Denne fine buket havde de med, så den pynter nu på bordet her på matriklen.


STRIKKEFRONTEN: ALFRED i feminin udgave, hedder nu i min terminologi ALFRIDA.

Det navn havde Lene fra strikkecaféen (som ingen blog har) udtænkt, og det passer da bare rigtig godt, så det kalder jeg den nu.
Alfrida, var med i Århus i går, hvor jeg var oppe for at passe Regitse, som havde feber. Jeg havde sat en tråd i, det kan man jo når der strikkes oppefra og ned, og så prøvede Vigga den, og den passer hende på en prik, så nu kan den strikkes færdig, hvis altså, at min tommeltot vil være med til det, for den er i den grad øm, den kan ikke så godt lide at blive brugt til strikkepind 4 1/2,.


Nå, men nu må jeg vist hellere slide på min ømme tommeltot til at skrælle æbler, så vi i aften kan få æblekage, når jeg skal slide endnu mere på min tommeltot, og strikke et par omgange på Alfrida.


I morgen kommer de 3 børn fra Viborg, og skal passes her om formiddagen, og resten af søndagen skal bruges til ren afslapning.


God sensommer week-end!1 kommentar:

  1. Uhm æblekage er bare mums - håber din tot kommer sig, men jeg kender det godt med de store pinde.

    Godt at blusen passer, så har man mere ro til at strikke den.

    Glæder mig allerede til næste strikke tirsdag.

    Skøn buket du fik !

    SvarSlet