lørdag den 17. september 2011

Mon tiden er ved at være til .......

at sommertøjet, gøres klar til at hvile et halvt års tid, og at få vintertøjet fundet frem?

Det er jo hvad kalenderen fortæller, men i går var det da næsten sommer, (der har da været dage i sommer hvor været har været meeeget dårligere vejr)vi nød det gode vejr i datterens sommerhus, og en tur til stranden blev det også til (dog uden badedragter), imedens svigersøn og husbond foretog de første faktiske tiltag til hobbyarbejdet med tilbygningen til sommerhuset.

De blev godt hjulpet på vej af den lille dreng på 1 1/2 år, pensionisten ser vist frem til at lære ham nogle "fif", så Hans med tiden kan hjælpe mo´far rigtig meget, han ser vist også frem til hyggen i det.

Nu må vi så se med tiden, om håndelaget også er der, men spændende det synes Hans det er.Det der med håndelag, eller arvelig belastet, det er Regitse også, både hendes far og hendes farfar er gode til at tegne. Hun er trods alt kun 4 1/2 år, og hun er god til at tegne. Det synes farmor helt bestemt. Hun tegner for kammeraterne, så kan de farvelægge det. Tegningen her forestiller farfar og farmor, og den blev afleveret til os, da vi i går på vejen hjem besøgte dem, de havde inviteret på aftensmad, vi skulle nemlig over Århus hjem, for at besøge svogeren, som igen, igen er blevet opereret i sit ben. Han brækkede det for 7 mdr. siden, og nu er det så brækket fra hinanden igen, sat sammen med søm, skruer og møtrikker, som der så skal skrues lidt på af og til i de næste 8 mdr. ØV,ØV


Denne lørdag er startet, som så mange andre dage i denne sommer, træææls vejr, så jeg vil gribe strygejernet og få lidt strygetøj ryddet til side. Senere i dag skal der hygges med kollegaer.


Går i også med overvejelser om at pakke sommertøjet væk?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar