tirsdag den 27. september 2011

Næsten sandalvejr ......

det nyder jeg, for jeg ville spare på lyset i nat, da jeg skulle på toilet, og lilletåen tørnede lige imod sengen!
Så fik pigerne tid til at agere modeller, og sønnen gav udtryk for, at både børn og forældre var tilfredse med de små topstykker, så det er jo godt.


Og til jer som efterlyser, at jeg får strikket noget til mig selv, så er her bevis på, at Linnea som voksen
er på pindene, og der er godt nok mange mønsterpinde, vendepinde, og pinde som skal strikkes så og så mange gange. Jeg glæder mig til at jeg når til det punkt, hvor ærmer skal sættes på en tråd, det er jo en drop-down opskrift. Jeg tror den bliver god, farven på billedet snyder, for den er noget mørkere, og hold da op hvor det Karup-garn rækker langt.


Jeg kæmper med ALFRIDA, den skal jo være færdig, men det bliver kun til et par omgange på ærmerne ad gangen, for tommelen vil ikke være med, jeg tror det er garnet, som er skyld i det, for Linnea strikkes også på pind 4 1/2, og der brokker tommelen sig ikke.


Nyd nu det gode vejr, det har jeg gjort i haven efter job, det var rigtig dejligt.
6 kommentarer:

 1. öv, det må have gjort ondt! sikke nogle super söde og dejlige småpiger i fine topstykker.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. "Åh nej da" som mit barnebarns valgsprog er, det gør bare så ondt at slå en tå. Hvor er de søde de to piger, og topstykkerne klær dem super godt.

  Jeg får ikke strikket noget som helst, jer er kun lige oppe og strække ryggen så er jeg den der er under dynen igen. Håber bare snart at jeg er oven på igen.

  Hav en god aften.

  SvarSlet
 3. Frida: Ja jeg er vild med de piger, har jeg fået fortalt at vi havde en super ferie på Island, sikke en natur!!!! Jeg fik også besøgt Alafoss og shoppet lidt garn.
  Helle: Jeg vil svare dig "Åh nej da", det lyder ikke rart, er Ole også stadig syg? Håber din ryg klarer sig, godt du strækker den indimellem. Du skal såmænd nok få noget strikket når helbredet er til det, og nederdelen venter jo nok på dig.GOD BEDRING!

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle fine små topstykker du har lavet!
  God bedring med tåen :-)

  SvarSlet
 5. Lykke: Tak for kommentar til topstykkerne. Har kigget på din fine blog, og dit suverænt flotte tæppe! Ville lægge kommentar der, men det ville ikke lykkes.

  SvarSlet
 6. Herlig så fine jentene er. Både med skjørt og topper. Vi har mildvær og fint etter alt regnværet vi også. :))

  SvarSlet