mandag den 19. september 2011

Hukommelse .......

hvor er det træls, at der sommetider er noget man glemmer!


Men heldigvis huskede Lene (som ingen blog har, det burde hun nu have, for hun fremstiller de fineste ting på symaskinen, og det ville være en spændende blog, at kigge på, hvis altså hun havde en!).

Og Lene nu er der gravet iris op i min have, og de med i morgen, hvor der er strikkecafé, så må vi se om jeg også husker armbåndet?
Der var en der her på bloggen, spurgte hvornår jeg skulle lave noget til mig selv?


Det satte tanker i gang, så jeg har fundet en UFO frem, nemlig en stribet vest, som har været godt gemt i en papkasse temmelig lang tid. Måske jeg skulle strikke den færdig, sådan lidt ind i mellem det andet, for jeg må jo huske, at min tommeltot ikke er så vild med de lidt tykke pinde.


En anden plan (de står altså i kø)er et OSTETØRKLÆDE til mig selv! Jeg har fundet garnet i mine gemmer, og tror det bliver startet op i aften, jeg kan mærke i maven, at det er sådan det ender i aften.
Kjolen "Lille topstykke" til Vigga er færdig, måske den lige skal mærke et strygejern og den nederste kant, når det er retriller, irritere det mig altid, at den ruller!!!! Nogen der har en løsning på det problem, ja, så hører jeg gerne om det.Måske er det dumt, at starte på nyt, for strikketasken er jo fuld, men lysten til nyt er der.Men først skal disse lige i ovnen, (dårlig billedkvalitet), men det er altså 2 stk. rugbrød, som kan bage, medens gammeldags risvandgrød med æbler, som vor mor lavede koger, og jeg går tur (hvis altså det holder tørvejr). Jeg nåede nemlig ikke morgentur i morges, for jeg havde en tid på sygehuset 77 km herfra, og det var kl. 8.45Risvandgrød med æbler er ikke husbond´s livret, men det er min, og når jeg nu skal spise alene i aften, hvorfor så ikke udnytte det?I morgen er der som sagt strikkecafé og jeg glæder mig til at se pigerne, næste gang er jeg forhindret, så det skal nydes i morgen.2 kommentarer:

 1. Jeg fik engang et fif med de retriller forneden på strikketøjet, men jeg kan ikke huske hvad, men det gjorde at den ikke rullede, skal nok finde ud af det (ved ikke hvornår).

  Jeg strikkede Ostehalstørklæder sidste år. To styk, dejlige farveskifter blev det til. Så glæd dig, de er hurtige af pindene. Din UFO ser tilpas mystisk ud til at du bare må gøre den færdig så jeg kan se resultatet. Lidt hverdag gør nok ikke mere skade på tommeltotten, håber jeg.

  Håber alt var som det skulle være efter endt sygehus besøg?
  God tur i strikkeklub imorgen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Lis: Glæder mig til at du vil fortælle om de der retriller.
  Sygehusbesøg gik ok

  SvarSlet