søndag den 4. september 2011

Navn på ALFRED i feminin udgave ...
har jeg gået og overvejet. Kan den opskrift måske kaldes "ALFREDERIKKE"? Eller er der nogen som har et bedre forslag? Jeg høre gerne Jeres forslag til et navn til denne upskrift i feminin udgave!

Jeg tror at den bliver god, men den skal der nu ikke strikkes på i strikkecafé på tirsdag, for så længe der stadig skal laves udtagninger til raglan, ja, så skal jeg holde tungen lige i munden, og tungebåndet skal jo bruges til at samtale, når man er i strikkecafé. Så jeg tager "lille topstykke" med.


Ugen har stået i fødselsdagenes tegn, først mig selv, og i går både datteren og Marie, som blev fejret på behøring vis. Marie fik en cykel, uden støttehjul, for hun kan næsten cykle, men den nye slog altså af, og så skulle Marie ikke nyde noget, så støttehjulene blev så monteret.

Jeg fik pengegave af husbond, jeg tror han havde tænkt, at fruen her ville købe tøj eller garn, men næh nej, jeg har bestemt mig for en postkasse, det skal der jo investeres i inden nytår, og husbond har snart fødselsdag, så kan jeg forære ham stativ til postkasse, genial idé synes jeg.Vejret var sommerligt i går, og det var dejligt for der var 7 børn under 6 år, så både vi voksne og børnene nød, at der var vejr til udendørs leg. Hyggelig dag det var det.


Husbond pusler rundt i haven, og jeg skal ud at gøre oprydningen i mit værksted færdig, og have en del kommet i traileren, så det kan komme med på lossepladsen.

Måske kan eftermiddagskaffen nydes på terrassen, det håber jeg.


Ha´ en god søndag, og jeg bliver glad hvis i skriver til mig med forslag til et navn til feminin ALFRED.
3 kommentarer:

  1. Den skal da hedde Line. Så er det lige som Alfred og Line i filmen om Emil fra Lønneberg

    SvarSlet
  2. Alfrederikke er da et genialt navn - det har jeg aldrig hørt før. Spændende at se versionen engang:-)

    SvarSlet
  3. Eller som vi talte om i tirsdags så skal den hedde Alfrida !

    SvarSlet