søndag den 25. september 2011

Ændrede week-end planer .....svigerinden ringede i går formiddag, at hun desværre var nødsaget til at aflyse invitationen af os i går. Hun har skåret sig på et stykke glas, og det har udviklet sig til blodforgiftning, puha, vi kiggede forbi i dag, (vi var jo i Århus, for at fejre sønnes fødsesdag) hendes hånd og arm så ikke godt ud, hun er i kraftig penicilin behandling.

Først var vi omkring Århus Kommune Hospital, for at besøg husbond´s

bror, som befinder sig der. Han brækkede benet i februar, fik det sat sammen med plader, søm og skruer.

Nu er det så brækket op igen, for søm og skruer var brækket, der er infektion i det. Det er igen sat sammen med diverse isenkram,

som først fjernes allertidligst om 8 mdr!!! Det er så træls for ham, så vort besøg faldt i god jord.I går, fik vi jo så ekstra tid, da vi så ikke skulle i byen, gik vi i haven og udnyttede det fine vejr. Jeg tog den lidt med ro, men hvor var det dejligt at være i haven. Jeg tror nu alligevel det var godt at det var husbond, som stoppede mig, og ikke ryggen.

Dejligt var det, og ryggen klarede det, og haven havde godt at vores have iver. Lossepladsen fik også et besøg, der var en hel trailer fuld haveaffald.I aftes blev der så strikket, og set Barneby, rigtig lørdagshygge, jeg

kæmper mig igennem Linnea som voksen, tungen skal godt nok holdes lige i munden, og opskriftens afsnit læses mere end een gang, den strikkes i lækker Karup garn, men det er lidt lodden, og koksgrå, så det er ikke så nemt at se hvor langt man kommer, men indtil nu ser det ud som om den bliver super. Og den er jo til mig selv, der er jo nogen som har efterspurgt, at der også blev strikket til fruen her.

I dag blev der så strikket i bilen, strømper til Jens, 2 Lille Topstykke blev afleveret, de passer på en prik, og blev vel modtaget, men pigerne havde ikke tid til at blive fotograferet i dem.


Vejret har jo været super godt i dag, så det skulle vi jo udnytte, og turen gik for hele familien, til stranden, og derefter hjem til kaffe og hjemmebag.Rigtig god week-end har det været, meget er nået, og tid til afslapning (læs: strikketøj)har der også været. Aftensmaden spinger vi over, for vi er blev trakteret godt i dag, og har aftalt, at vi spiser en bolle til kaffen i aften, vi skal jo se Borgen, og jeg skal vist strikke lidt på Alfrida og på trøjen til mig selv. Jeg tror garnet rækker rigtig langt, så måske der kan blive til en Sidelæns fra Geilsk til Vigga, det er ihvert fald planen.


Hyg jer derude i blogland, og jeg glæder mig til at i bloggere, som har været på Fanø, deler jeres oplevelser med os, som ikke var der. Jeg vil surfe lidt i de næste dage, og se hvad i har bedrevet.


2 kommentarer:

  1. Sikke dog en masse I har nået her i weekenden. Glæder mig til at se den trøje til dig selv.

    SvarSlet
  2. Puuu en masse hyggelige ting i har nået til trods for aflysningen fra din søster. Det er lang tid han skal være i skruer og tvingere. God bedring med ham.
    jeg glæder mig også til at se blusen til dig selv.

    Kh. lis

    SvarSlet