fredag den 23. september 2011

MORMOR MAD ..........det står den på i dag, hvis ellers min week-end kæreste, alias husbond, får rep. blandingsbatteriet, så jeg kan få lidt vand, at skrælle kartofler i.

Vi skal nemlig have stegte duer, på gl.dags manér, og der skal der jo kartofler til og en flaske rødvin, uhm.

I dag er der også fremstille æbleflæsk, det er også uhm, og noget vi kan lide på et stykke rugbrød.

Klar til aflevering, når vi mødes til sønnes fødselsdag, er de 2 "lille topstykke" til småpigerne. Og som en llille ekstra gave får sønnen 1 par af "mors hjemmestrikkede strømper".Se så, nu er der tyndet ud i igangværende projekter, nu er der kun ærmerne i ALFRIDA, som er et hængeparti, så ......Det er godt med den inspiration, som man får, når man deltager i den strikkecafé, som jeg gør. Det er nogle kreative piger som strøer om sig med inspiration:

-Sidelæns fra Geilst, skal bestemt på pindene, men må dog vente til jeg får købt garn, eller også skal den strikkes i Karup garn, hvis jeg får noget i overskud.


-Jeg har nemlig her i eftermiddag, lavet strikkeprøve, og er startet op på LINNEA SOM VOKSEN i Karupgarn til undertgnede.


-Tove fra strikkecafeén har lige strikket den fineste trøje efter en opskrift fra Hendes Verden, den vil jeg også have på pindene.


- Og så er der jo også lige strømperne til Jens og Marie


så jo, jo fru Knudsen keder sig ikke, der er forresten også det der Ostetørklæde, som presser sig på!!!


Når ens humør er godt, er det nemmere, at se, og glædes over det, som er omkring een, og lige over middag i dag, gik jeg forbi min krukke udenfor, og jeg synes altså, at den er så fin, den bliver man i godt humør af at se på.


Hov, jeg glemte at fortælle, at de der piger i strikkecaféen er super-piger, i formiddag fik jeg sms fra http://www.helleshjoerne.blogspot.com/, det blev jeg glad for, det varmer når der tænkes på een!
Nu har jeg fået vand igen, så nu venter kartoflerne, duerne steger på komfuret, så uhm.
4 kommentarer:

 1. Uhm Velbekomme jer, det var dog lækkert mad du der servere.

  Du er bare så flittig altid med strik til alle. Kan du huske for et par uger siden, anbefalede vi dig, at du også huskede at lave noget til dig selv? Det er vist nu du skal igang så. Det vil jeg bestemt mene.

  God week-end til dig.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. Lis: Det husker jeg godt, fik startet på noget til mig selv i aftes.

  SvarSlet
 3. Mums hvor lyder det godt. Selv om jeg overhovedet ikke kan få en bid ned, vi ligger på rad med influenza og det eneste vi spiser er joghurt og cola, føj det har stået på siden i fredags.

  Det lille topstykke er bare så flot.

  Glæder mig allerede til næstegang vi skal ses.

  Knus og gode tanker!

  SvarSlet
 4. God bedring til Jer. Jeg glæder mig også men jeg er jo nødsaget til at springe over næste gang desværre

  SvarSlet