lørdag den 4. august 2012

Tid for udskiftning/udtjent .........

Hornviolerne, som blev plantet i det tidlige forår, var udtjente (de har ellers været så fine at kigge på), men nu gik det ikke længere, så i dag er kræmmerhuset, som står ved vores indgangsdør blevet pyntet om. REMA 1000 havde denne fine blomst (som har lange stængler, jeg håber den rigtig vil brede sig)
 På jobbet var PC erne efterhånden også udtjente, nye var bestilt, men jeg ville godt lige over årsafslutning, kollega´s ferie m.m. inden de blev installeret. Der er jo altid en del nyt man må sætte sig ind i, når man får nye PC.
Så torsdag gik med at vores EDB-mand var på besøg og fik de nye PC op at køre. Nu skal vi bare vænne os til alt det nye, (jeg brugte fredag på at tilrette noget af det) så skulle det gerne bare suse derudad, for de nye er selvfølgelig en del hurtigere og mere avanceret end de udtjente.
Onsdag var revisor-dag på jobbet, så da blev der ikke lavet meget andet end fodre ham med bilag-svar på spørgsmål (som kun revisorer kan stille), få momsen sendt, (det gjalt jo om at få det ordnet medens vi havde "det gamle excel" på banen)
Så jeg er om ikke udskiftet, så godt udtjent efter sådan en uge!!!! Jeg føler mig ihvertfald udtjent, så week-end skal bruges på kun lige det jeg har lyst til.
Energien og humøret er ikke oppe på fuld skrue, måske lidt stress? Det skal jeg vist have arbejdet lidt med her i week-end, og det vil jeg gøre med strikketøjet, som ikke er udtjent, utroligt garnet holder til al den om igen, som det har været udsat for! Ellers skal der bare nusses i hus og have, måske besøg af veninden til kaffe og forhåbentligt viser vejret sig fra sin pæne side.
Næste uge skal jeg vist sørge for mindre stress! Tirsdag starter strikkecaféen efter sommerpausen, spørg lige om jeg glæder mig??? Onsdag afspadseres der, for det er tid for folkeundersøgelse for brystkræft, og de 2 mindste børnebørn skal passes om eftermiddagen.
Håber Ulrik Vilbeck og de danske drenge ikke stresser mig sidst på eftermiddagen. De danske piger gjorde det jo ok i aftes, det skulle de bare have startet på noget før. Nå, som nævnt i forrige indlæg, kan man jo ikke få medalje, hvis ikke resultaterne er i orden.
Håber at i må få en god week-end.

3 kommentarer:

 1. Jeg ønsker deg også en god helg. Det er viktig å slappe av og sleppe tak på stresset i helgen . Kos deg med strikketøyet og blomstrene, det er fin avkobling. ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg håber at du får slappet lidt af, det lyder da godt nok som om du har behov for det.

  Hver er det en sød bluse du er ved at lave med ugler, den glæder jeg mig til at se engang ;-)

  Hygge indtil da !

  SvarSlet
 3. hej Birgit.
  Jeg missede desværre håndbold i eftermiddag - havde simpelthen ikke været opmærksom på, at de spillede så tidligt. Og det gik vist ikke helt godt, synes jeg at jeg kunne høre.
  Det er en petunia du har købt med de lange stængler. Og den breder sig flittigt, hvis du husker at nevre den. Jeg har den i hængekrukkerne - og de er blevet helt utroligt store.
  Øv med det stress. Det er da lidt for hurtigt efter ferien, at det allerede indfinder sig ? Håber du får styr på det, for den slags skal tages alvorligt.
  hilsen Mona

  SvarSlet