tirsdag den 21. august 2012

Nødden er knækket ........

godt nok ikke knækket af dem der havde glædet sig til en god nødde-høst, men af de små egern, som vi nyder at betragte når de suser rundt i haven i datterens sommerhus. Der var så mange nødder, men nu er der ikke mange tilbage, nå, det går nok alligevel.
Jeg har holdt et par feriedage i forbindelse med week-enden og det gode vejr, og vi har lånt datterens sommerhus, der blev badet i Kattegat, livet blev nydt på terrassen, både om aftenen med kaffen og strikketøjet
  og om dagen blev der tid til afslapning, både for de store og små i liggestolene. Isvaffel fra Vaffelbageriet, blev det også til, så jo sommeren kom forbi, og vi nød det i fulde drag.
I dag startede så jobbet igen, men jeg har mere ferie tilgode, det får man jo, når man kun holder nogle få dage ad gangen. Og vi har allerede forhørt os om hvornår det igen kan lade sig gøre, at holde lidt ferie i sommerhuset. Måske bliver vejret så ikke så godt som i denne mini-ferie, men en tur til vandet i regn og blæst og strikketøj enten på terrasse eller indendørs, er jo heller ikke at foragte, især ikke for een som mig der slapper af med de der pinde i hænderne.
Strikkecaféen var også et punkt i dag, og snakken gik som sædvanlig lystig til pindenes "klirren". I næste uge skal Gerda og jeg shoppe garn, det bliver også hyggelig, så må vi se hvornår vi kan finde en dato, så der er flere fra caféen som skal shoppe garn.
For tiden strikker jeg på trøjen, til mig selv, den er rigtig dejlig at strikke, det bliver ikke kedeligt og mønsteret er også, ikke nemt, men det er heller ikke så svært at koncentrere sig om, at samtale samtidig med er en umulighed, for man kan se hvad man skal strikke.
Husbond har fundet en kanal hvorpå de sender fodbold (FCK) tror jeg nok, så jeg vil gå ind i stuen med mit strikketøj, en kop kaffe venter vist på mig.
Go´ aften derude.

3 kommentarer:

 1. Dejlige sensommerdage i sommerhuset :o)
  hvor har din datter sommerhus ?
  Ikke ringe, at I kan låne det engang imellem.
  Og det lille egern samler forråd nu - det er med at komme først.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Mona: Har ikke tid lige nu, men jeg sender dig en mail een af dagene

  SvarSlet
 3. hej Birgit
  du har vundet ikke mindre end 2 give-aways hos mig dennegang. Vil du sende mig din adresse igen-igen ?
  :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet