tirsdag den 14. august 2012

Jeg har vundet ......

garn idag, og det er da en gevinst i sig selv, at man bare lige kan hente det garn man skal bruge på sit lager, og vinde det op, som man skal bruge. Jeg manglede, så jeg kan komme videre med "den med struktur", som skrider godt fremad.
Nu hvor jeg var i gang med garn, blev der også lige ryddet lidt op, det var blevet lidt rodet, så jeg ikke havde overblik.
Vejret er nydt og det skal de kommende dage også. Dejligt er det med blomster på terrassen
Klematissen står i blomst, jeg er vild med farven.

På min tur rundt i haven i dag, faldt mit blik på
denne staude. Billedkvaliteten er ikke god, men den er nu noget "forpjusket" i år. Godt den ikke var det for præcis 7 år siden  i dag, for da indgik den nemlig i de bordekorationer, som jeg lavede til datter og svigersøns bryllup. Dengang var der godt nok hedebølge!
Jeg er heldig, for husbond er en rigtig god grill-mester, så den anden dag, grillede vi kylling, med 1/2 øl i beholderen, uhm det smager altid godt, billedet er taget før den var grillet færdig, og den fik så dejlig sprød skin. Der bliver vist gril vejr de næste dage, måske skal der grilles fisk?
Jeg vil ønske jer en rigtig god aften,  jeg tror lige jeg snupper et par pinde og en kop kaffe inden sengetid. Har lige haft besøg af gode venner, behøver jeg at sige, at der blev snakket godt igennem og nydt en enkelt øl på terrassen.

2 kommentarer:

 1. Aha - på den måde vundet ;o)
  = sådan noget man gør med en garn-vinde ..
  Godt at få lidt overblik over garnet.
  Jeg prøver at strikke mig igennem dyngerne.
  Hvad skal du til at lave ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Mona: Jeg er i gang med trøje, "Den med Struktur" se tidligere indlæg

  SvarSlet