søndag den 5. august 2012

De er der, og ganske stor hær ........

derfor har jeg saltbøssen i lommen, for jeg slår dem ihjel een efter een når jeg møder dem. I aftes talte Lene og jeg om dem, og bekæmpelsen af dem. De er så trælse, men når naboen ikke gør noget, og når der heller ikke bekæmpes på det offentlige areal, som støder op til vores matrikkel, ja så er det en næsten håbløs kamp, og gift er vi ikke så vilde med af hensyn til børnebørnene, men de røde snegle (djævle) jeg møder, ja de må lade livet!!!!!
Lene: Her er så billedet, som lovet af min VIOLFRØSTJERNE, som er så flot lige nu. Jeg snuppede lige det lovede billed af den her til morgen. Jeg er nu meget sikker på, at det er en staude, men er der nogen derude i blogland, som ved og det er en staude eller det er frø???
Vejret var super her til morgen, og alle omkring mig sov, ja jeg tror faktisk hele gaden sov, men jeg var oppe og nød stilheden, i selskab med strikketøjet og kaffekoppen, ved havebordet. Nu hvor nødden er knækket, går det godt fremad med strikketøjet.
Formiddagen er tilbragt i haven, og om lidt starter min yndlingsbeskæftigelse: Sidde på terrassen i dejligt vejr, med strikketøjet inden for rækkevidde, og radioen stillet ind på giro 413!!!
Og et kig ind ad vinduet, og jeg kan se den fine buket Gladiolus, som jeg forærrede mig selv i går (den nette sum af kr. 10,- i Brugsen.)
Hyg Jer og ny denne august søndag!

2 kommentarer:

 1. Hej Birgit
  De snegle er virkelig nogle bæster.
  Jeg plejede også at bruge saltbøssen - men det er svært at få bund i dem på den måde. Desuden giver det nogle ulækre slimede klatter rundt om på plænen.
  Jeg har simpelthen set lyset ved at bruge Ferramol. Dyrt ganske vist - og der skal en del til, så mange snegle der er i år. Men det efterlader ikke døde snegle rundt om på grunden, og det skader ikke fugle eller pindsvin. Sneglene får simpelthen ondt i maven, og så kryber de tilbage i deres huler for at dø. Jeg drysser langs kanten af grunden, og jeg kan se at det virker.
  Stauden kender jeg ikke.
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 2. Humant ville jeg også bruge Ferramol, det er jo dyreplageri at de skal ligge og vride sig i salt i måske flere timer.

  Kh. Lis

  SvarSlet