mandag den 6. februar 2012

Mit lille hjørne af verden .......

ser lige netop denne mandag formiddag ud som på billedet.
Jeg har ikke kontaktet lægen (som ellers planlagt) for det går fremad. I stedet for lægen har jeg valgt, at melde mig syg i dag, for ligesom at passe på helbredet, som jeg har fornemmelsen af nemt kan vælte igen.

Jeg strikker på "den røde tråd" den har jeg godt nok haft meget fornøjelse af, uha, uha, tålmodigheden har været på prøve.

Den har været trævlet op - strikket påny - jeg har læst opskriften forkert - og til slut, for jeg er nær slutningen, var den ved at glide mig af hænde, fordi det var så svært, at se mønstert i det melerede gang. Så maaaaange maskemakører har hjulpet mig igennem!Nu håber jeg bare, at der er garn nok? Jeg har eet bundt tilbage, men bare det slår til, jeg behøver ikke restegarn!!

Hvis den bliver færdig i dag, ja så tager jeg den simpelthen på, FØR VASK!!!! Pigerne i strikkecafeen, vil nok se uhyret, og der er strikkecafé i morgen, som jeg vil og skal til. Og en varm trøje er jo god at have på i disse dage, og pigerne er jo strikkere, så de accptere nok, at den ikke er skyllet op og spændt ud.

Om lidt venter et bad, og lidt frokost, måske vil jeg eksperimentere med Kenwooden, jeg har nemlig aldrig haft held med at bage rolade, måske kan det lykkes med den nye følgesvend, det skal ihverfald prøves.

Men vigtigst er at blive helt kvik igen, og at få den "røde tråd" færdig jeg gider den ikke mere basta! Jeg håber dog at den bliver hot, med alle de problemer jeg har haft med den.

Må i alle have en god kold mandag.

3 kommentarer:

 1. hej Birgit
  uhhh - så er de sidste masker drøje, når man har det på den måde . Måske er det noget, der ligger til røde tråde ;o) ?
  god bedring til dig -
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Ja, det kan være det er farven, som gør, det! Min er nu monteret, men jeg er ikke svært tilfreds med resultatet.
  Hvordan går det med den rubinrøde.

  SvarSlet
 3. Ja, det kan være det er farven, som gør, det! Min er nu monteret, men jeg er ikke svært tilfreds med resultatet.
  Hvordan går det med den rubinrøde.

  SvarSlet