fredag den 3. februar 2012

FØR OG EFTER ..........

Huen som skulle filtes og være til mig selv, så sådan ud inden turen i vaskemaskinen. En plastikpose er indeni og fastholdt af sikkerhedsnåle, så jeg ikke risikerede, at huen filtede helt sammen.

Strikket i LIMA fra Drops, på pind 7, forbrug 107 gr. Vasket i maskine ved 40 gr.


Efter endt vask, og trukket i facon og de hæklede blomster monteret, ser huen sådan ud. Det kan man da kalde en forvandling!!!

Den er strikket fordi jeg igen, igen er forkølet, (håber bestem ikke det bliver til bihulebetændelse denne gang). Jeg tænkte, at de tilbagevendende gange med bihulebetændelse, kan skyldes, at jeg aldrig har noget varmt på hovedet?

Nå, nu må jeg så se om jeg kan vende mig til at gå med "hovedtøj" det skal ihvertfald prøves, og med den kulde vi har lige p.t. skal man jo holdes varm. Her fryser det lige nu kl. 19.3o: -12,2 gr. godt jeg ikke skal ud, men kun lige ind i stuen, og have gang i "den røde tråd", tideligt ii seng, vil jeg oså, det sker jo ikke noget ved, at pleje forkølelsen.

Go´fredag aften og week-end, klæd jer nu godt på hvis i skal udenfor, det har jeg nemlig tænkt mig at gøre, når huen altså er tør i morgen. seng vil jeg også og pleje den der forkølelse!

redag aften og week-end, klæd jer nu godt på hvis i skal ud. Hvis jeg skal ud, og det skal jeg, om ikke andet, så bare for at afprøve den varme hue, som ikke er helt tør endnu.

3 kommentarer:

 1. Den ble så fin så den kan du trygt gå med. :))

  SvarSlet
 2. hej Birgit. Det blev da en rigtig flot filt-hue ! og den er perfekt til dette vejr . Håber ikke der udvikler sig en bihulebetændelse.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Den er blevet rigtig fin og klæder også fruen.
  Husk også at holde fødderne varme for ellers er det lige meget med noget om hovedet.
  God bedring med forkølelsen. Jeg håber du får den stoppet.

  kh. Lis

  SvarSlet