lørdag den 4. februar 2012

Jeg fik ikke brug for min nye hue i dag......

for jeg er sendt under dynen!!! Det er vist influenza!
Jeg havde det heller ikke så godt i går, men det var intet at sammenligne med hvordan jeg havde det her til morgen! Feber, svimmel, kulderystelser, og ondt i hver en del af kroppen, men nok mest i hovedet.
Vi havde så mange planer for i dag, besøge svogeren på sygehus, medbringende hjemmebagte fastelavnsboller (hans livret) en tur i Ikea for at hente den hylde som vi ikke fik i julegave, derefter til mindstebarnebarnets fødselsdag (tænk hun bliver 2 år, hvor er den tid blevet af?), sammen med hele familien incl. alle mine børnebørn, men jeg måtte snart erkende i morges, at jeg bare skulle være under dynen. ØV, ØV!
Så husbond måtte tage alene afsted, godt gaverne var pakket ind, det tror jeg godt nok ikke jeg havde haft kræfter til at skulle gøde i dag.. Jeg har opholdt mig under dynen, ja simpelthen sovet hele dagen, sovet så tungt, at jeg ikke har nået at tage telefonen, når husbond og familien har haft ringet for at høre til mit helbred. Kl. 17.3o listede jeg så op, jeg har det ikke godt, men da lidt bedre end i morges, om lidt kravler jeg under dynen igen kan jeg mærke. Jeg håbede ellers, at jeg lige ville få lyst til at kravle på sofaen i stuen med tæppe og strikketøj, men nej det orker jeg ikke.
Nu har jeg da fået mine beklagelser omsat i ord, (det hjælper altid lidt) håber endnu 12 timers søvn kan have en helbredende virkning......
Håber i må have en bedre week-end end den ovenfor beskrevet.

4 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring til dig.

  Håber du er mere frisk i morgen.

  kh. Lis

  SvarSlet
 2. jamen dog! håber det går hurtigt over.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Åh nej din stakkel, håber du snart er oven vande igen når vi nu skal til strik på tirsdag. Jeg kommer tidlig, så har du mulighed kan du jo bare komme der op ved 13 tiden.

  SvarSlet