onsdag den 22. februar 2012

Hjemme på matriklen ........
det er nu også godt!Jeg har tilbragt et par feriedage hos bedsteveninden på Sjælland, det var en rigtig pige-tur. Med masser af hygge, café-besøg, shopping, og legen turister. En rigtig god tur hvor vi fik snakket igennem, ja faktisk på samme måde, som da vi var børn/unge, nu var det bare voksen snak.Fisketorvet har været et sted, som vi flere gange har talt om, at besøge, det fik vi så besøgt denne gang. Vi fik ikke købt så meget, men "oset" det blev der, og de nye forårsfarver beundret. Den brændte orange var en gennemgående farve til foråret, fandt vi ud af!
Rådhuspladsen blev besøgt, men hverken håndboldherrene eller dronningen, stod på balkonen, men fint bygningsværk er det nu.Strøget skulle vi da også lige have tjekket af, der kunne jo være noget vi ikke kunne undvære, men det blev kun til at mærke stemningen, og endnu engang kigge på de kommende forårsfarver, igen brændt orange, cremet gul, mint grøn og mørkblå, var de gennemgående farver. Skoene vi så havde "pang farver", og en del var af lærred.Rundetårn kom vi også forbi, vi orkede dog ikke at gå op i tårnet, for vi havde efterhånden gået en del skridt, så fødderne var ved at være trætte, og trængte til, at komme op ad! Så vi tog S-toget retur til Greve lige i myldretiden, så der var kun stå-plads det meste af vejen. Jo, jo fru Knudsen har mærket stemningen af København.Vel ankommet til Greve, blev der drukket kaffe, frembragt en lækker middag og et par glas rødvin og mere snak blev det til. Men tidlig sengetid blev det, for vi var trætte ovenpå en rigtig god dag.I morges blev kufferten lukket igen, der kom lidt garn og en opskrift fra venindens gemmer i den, med ønsket om, at der blev strikket et tørklæde/sjal på PIND nr. 10. Jeg sagde ja til at strikke det, men har sagt, at det kan vare længe inden det bliver færdigt for så store pinde bryder mine arme sig bestemt ikke om!!!
Nu skal de sidste feriedage nydes her på matriklen, måske skal der startes op på noget strik med hulkrus?? På turen til Sjælland, er det kun blevet til lidt strømpestrik.I week-enden skal "Ferie for alle" i Herning besøges, vi kunne tænke os en ferie til Portugal/Algarve. Måske kan vi finde et godt tilbud på messen, ellers ved jeg hvor rejsen kan bestilles! Jo i den ene ferie kan man jo planlægge den næste.

3 kommentarer:

 1. Slike dager er helt suverene med venninnekos, snakk og kafebesøk. :))

  SvarSlet
 2. Det er altid dejligt at være på ferie med en god venninde, så kan alt andet bare vælte.

  Vi tager også til Herning her i week-enden. God tur til jer.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Det lyder som et par pragtfulde dage :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet