lørdag den 18. februar 2012

BRØDKURV i vendestrik........
det var det ikke nogen, som gættede på, at mit strikketøj skulle udvikle sig til!

Opskrift fra Feminia for et stykke tid siden, garnet er noget jeg på et tidpunkt har fået foræret, og som jeg ikke har vidst hvad som skulle bruges til, det ved jeg så nu, for der skal helt sikkert strikkes een eller flere brødkurve mere og måske også grydelapper. Kanten af musetakker, blev trævlet op igen, den gør sig bedre i alt sin enkelthed.

Praktisk, ja det synes jeg, den kan foldes sammen, hvilket jo er pladsbesparende, og vaskes i masinen kan den også, så den er bare HOT!Nu er der så gang i Ginger, og i et par strømper til fruen her, og nye projekter rumsterer i hovedet.

Strikkecaféen på tirsdag kommer jeg desværre ikke til, for jeg skal

på vistit hos veninden. Der egner de små projekter sig godt til at have med i tasken.

Men, men jeg har jo ferie i den kommende uge, så noget nyt springer måske på pindene i denne uge.Besøg har vi haft. Regitse har været på ferie her, med en enkelt overnatning. Vi har tradition for, at have børnebørnene på ferie enkeltvis. Jens var her sidste weekend, så nu venter Marie med længsel på, at det bliver hendes tur. Hans og Vigga må vente til de bliver 3 år, det har de store bestemt, ha, ha! For som de siger vi var altså 3 år, da vi startede med at komme på ferie! Jo, jo der skal være orden i tingene!

En gulvklud og nogle garnrester blev fundet frem, og den kreative pige syede og syede, og vi har talt om, at hun vist snart skal til at lære at strikke!!
Fastelavn står jo for døren, så hun og jeg hyggede os med, at bage fastelavnsboller, som vi fik til kaffen, da hendes forældre kom for at hente hende.

Regitse skal være heks til fastelavn, og udstyret var parat, dog manglede hun en kost, det mangler hun ikke længere, for husbond fremstillede den fineste "heksekost" i den rette størrelse.

Nu er vi så igen kun os 2 gamle på matriklen, hvilket jo også er ganske rart. Vejret i dag har bestemt ikke budt på mulighed for en rask travetur, men så kan man jo også sagtens hygge sig og slappe af med sit strikketøj, jeg kan ihvertfald, husbond havde nu godt nok planer for bilvask, nu da det er blevet tøvejr, men regnen stod jo ned i stænger, måske han har bedre held med vejret i morgen.

Kan i nu have en rigtig god weekend, og god ferie til jer som har ferie i uge 8.

5 kommentarer:

 1. Flot kurv!

  Herlig heks med alt udstyret i orden

  SvarSlet
 2. Det var da en rigtig fin brødkurv.
  Hvor siger du man finder den opskrift ? og hvad er det for noget garn ?
  hyggeligt med kreative børn og fastelavn :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Flot kurv du har kreeret, det kunne jeg ikke se det ville blive til.
  Tror jeg vil have lavet en til campingvognen, bare fordi det er noget andre ikke har hvor vi campere.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Nåå, en brødkurv. Det havde jeg aldrig gættet. Skøn heks, og hvor er det godt, at hun har familie, der snildt kan lave udstyr:-)

  SvarSlet
 5. Nå det var den kurv du snakkede om, den er da blevet super flot !!! Håber at du snart får et bedre helbred igen og kan have en god tur til veninden. Vi vil savne dig på stikkecafe'n på tirsdag,

  Pas på dig selv.

  SvarSlet