mandag den 27. februar 2012

Afprøvning ........af det nye bageunderlag af silikone, købt i week-enden i REMA 1000 for kr. 5o, og som er godkendt,af mig, det er bare super, og har resulteret i af mit oldgamle Tupperware underlag er sat på pension, og i at der er MUMS til aftenkaffen, for jeg har lige bagt 5 stk. kringer og 3o boller. Så nu er der forsyninger i fryseren, og måske jeg kan score lidt point, hvis jeg medbringer 1 kringle til de unge "drenge" (mine kollegaer) i morgen?

I dag var jo første dag efter en god ferie, men i morges følte jeg godt nok ikke lige, at jeg var parat til job igen allerede, men ok var det da jeg først sad på min pind, det vidste jeg jo også godt, at det ville være.

Mere ferie er i sigte for i dag er ferien til Algarve, om ganske få måneder bestilt, rejsebevis er allerede landet i min mail, og depositum skal betales en af de første dage. Jeg sendte SMS-besked til husbond om, at ferien nu var i hus, og fik straks en SMS retur, hvor han meddelte, at han var klar til afgang. Det er jeg faktisk også, men der går jo altså nogle uger endnu, men dejligt at have noget at se frem til. Lækkert ser det ud og sol og varme og fremmede himmelstrøg det er lige noget for os her på matriklen.

Vi holder af rundrejser, med mange oplevelser, men en "lille" ferie til Portugal er også lige os.


Nu venter der kaffe og hjemmebag, (jeg må da prøvesmage), og TV-Avis, et par omgange på Ginger, som strikkes i Kauni og 8 cm længere en opskriften foreskriver, fordi modtageren døjer med ond i albueled, og de skal derfor være så lange, at de kan lune de ømme albuer.


Jeg skal da også lige huske, at sige tak fordi I kommenterer mine indlæg, de kommentarer er jeg glad for. Så tak, og fortsæt endelig med at kommentere.4 kommentarer:

 1. uha, jeg lider af hedeture lige nu og begyndte at svede bare af at læse om handsker der går op over albuerne! men, hvor er du dog en god veninde der strikker sådanne til én der trænger.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Algarve ? det var da ellers ikke så dårligt :o)
  Der har I da noget at glæde jer til :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Uhm sol og varme, hjemmebag og Ginger. Alt hos dig handler om en form for varme.
  Håber dine kolleger påskønner det hjemmebagte?

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Hej: Ja, her handler det om varme.
  Ginger skal varme svigerdatter. Algarve skal varme os her på matriklen. Og kringe, skal sende varme tanker fra kollegaer i retning af mig, nå det sender de vist alligevel, men derfor kan jeg jo godt tænke på dem

  SvarSlet