tirsdag den 14. februar 2012

Langsom tempo og kun småting ........nørkles der med.

Jeg skiftede til en anden slags pencilin i fredags, og skal have den nye pencilin i 10 dage, det går da også fremad, men lægen blev nu alligevel kontaktet i morges, men det er helt normalt, at jeg stadig føler jeg befinder mig inden i en glaskugle, og ikke kan høre på øret, det er også helt normalt, at gumme og kind er øm, som følge af bihulebetændelsen. Når dette indlæg er lavet går jeg i seng, og tager mine hvedepose med, den varmes i microovn, og holder varmen i flere timer, og varme gør vist godt på min ømme mund/bihuler/øre tror jeg.

Det var så lidt klagesang, nu over til nørkleriet:


Marie valgte blomster på vesten, som passede hende perfekt, og som hun blev glad for - dejligt!

I dag har jeg vundet Karup garn op til strømper,det blev vundet op med en forstærkningstråd. Planen er at fruen her skal have et par hjemmestrikkede.

Jeg har jo også gang i GINGER i Kauni garn, det skal være til gave, så jeg omtaler dem ikke nærmere, modtageren kunne jo ske at kigge med her.

Jeg også et strikketøj i gang på pind nr. 6 af noget garn som jeg på et tidspunkt fik foræret, det skal udvikle sig til endnu en gave.


Kig på billedet, kan i mon gætte hvad det skal blive til?


Jeg kan fortælle at der er strikket ca. 1/3 af arbejdet, og det er bomuldsgarn, og jeg tror, at der skal hækles kant af musetakker.Jeg har været i bunden af klædeskabet, inspireret af en anden blogger, som også dykker ind i bunden af sit klædeskab. Fundet frem af gemmerne dukkede sweater frem, strikket for en del år siden, og som altid har været i bagagen, når vi er på skiferien på Ha fjell i Norge, hvor vi har noget familie, som har hytte vi låner kvit og frit. Der har vi holdt rigtig mange gode ferier.

Nu er de unge begyndt at tale om, om vi skal afsted igen, så børnebørnene kan lære kunsten, at stå på ski. Det bliver nu ikke i år, men til næste år måske? Så skal sweateren bestemt med igen, men derfor kan den da godt bruges til at varme mig her i DK, hvis det bliver mega koldt igen.

Nu kalder dynen og hvedepuden, det vil vist være godt for helbredet, så jeg vil sige godnat og sov godt til jer derude.

Husk nu i må gerne gætte på, hvad det er jeg strikker på på pind 6 lige nu! Jeg skal nok fortælle hvad det er når jeg bliver færdig med den.

7 kommentarer:

 1. nöj, sikke en flot sweater! og jeg tror måske du strikker på enten en grydelap eller en kartoffelvarmer.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. hej Birgit
  Det var da vist godt du fik fundet den sweater frem - efter inspiration ;o)
  vejret - og forkølelsen - er vel også til det ..
  jeg kan ikke gætte hvad du laver .. måske en kaffe / te varmer ?
  God bedring til dig.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Jeg tænker, det er en hagesmæk

  SvarSlet
 4. Monaelisabeth: Ja, det er efter inspiration fra dig, at sweater er fundet frem, din blog er jo så inspirerende at følge!

  SvarSlet
 5. Det er en rigtig fin sweater du fandt inde i bunden af dit skab. Den gør den sikkert meget gavn når det nu har været så koldt :D. Jeg håber snart den penicillin virker.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Flott genser-
  Jeg ønsker deg god bedring, det høres ikke så godt ut- men bra du har fått pencelin. klem fra meg. :))

  SvarSlet