søndag den 8. maj 2011

SUSHI DESSERT X 4

fra Summerbird det er hvad jeg har fået i anledning af Mor´s dag. Så lækker chokolade sushi er det. Jeg ved endnu ikke hvordan det smager, eller hvordan det skal serveres/fortærres. Men det finder jeg nok ud af og lækkert ser det ud!

Lørdagen blev dagen, hvor vi for første gang i år, drak eftermiddagskaffe i det fri, altså udover på terrassen. Vi var på besøg hos sønnen, og vi pakkede kaffekurven, og spadserede ned på stranden, godt nok blæste det noget, men det var ikke koldt, det var bare så hyggeligt. Jeg holder af de ture med medbragt mad- eller kaffekurv.Småpigerne nød det bløde sand og både muslingeskaller, sand og sten blev undersøgt. Vel hjemme hos de unge igen, blev det bestemt, at vi droppede aftensmaden på restaurant, fordi den yngste ikke var helt på toppen. Så vi bestilte take-away mad, som var ganske lækker.


Godt var det, at vi ikke var kommet på restaurant, for den lille, lagde sig til at sove på tæppe på gulvet, så temperaturen blev målt, og den vist over 39, så godt vi ikke var taget ud at spise.

Temperaturen er i dag stadig høj, og hun er sløj. Vi må håbe hun er bedre i morgen, jeg håber det. Uha, jeg kan ikke rigtig trives med, at der er noget i vejen med børnebørnene. Der er ved at bryde flere kindtænder igennem, lad os håbe det er dem, som er skyld i feberen.


Her stormer det en pelikan, men jeg fandt læ i et hjørne på terrassen, og der fik MINI lige et par omgange imendes jeg hørte giro 413, ih så hyggeligt.


God og hyggelig søndag til jer derude.1 kommentar:

  1. det lyder som en rigtig dejlig lørdag, og godt man kan vælge Take away, når der sker noget, som forhindre, at man kan komme ud og spise med kniv og gaffel.
    Ønsker dit barnebarn god bedring, og håber det er hjørnetænderne der driller for hende.
    Tak for dine hilsner. De varmer.

    Kh. Lis

    SvarSlet