søndag den 15. maj 2011

Meget fornøjelse .........det er hvad jeg har af "lille topstykke", om lidt startes der op for 3. gang!!!!!!


1. gang synes jeg det blev for kompakt, så 2. gang (i aftes) måtte forsøges med anden pindetykkelse, og det går nok. Jeg har regnet og regeret, der strikkes stadig str. 4 år, Regitse er høj og meget slank, så mon ikke? Jeg tror det.
Men, men her til morgen opdagede jeg en fejl, jeg har nok været for optaget af tv, så der var ingen anden udvej. Den måtte trævles op, øv, øv.


Om lidt starter jeg for 3. gang, sig ikke at jeg ikke er ihærdig!

Jeg har fået en kommentar til forige indlæg, hvor http://www.lis-medppindene.blogspot.com/ spurgte op den var svær at strikke, det er den ikke. Som tidligere nævnt er det kun de første 2 - 3 cm, som er lidt indviklede, da skal man altså koncentrere sig, og det var jeg så ikke i aftes, og så måtte det blive en ommer.
Hvis den skal med i strikketasken til café på trisdag, skal jeg være nået længere end de ca. 3 cm, for i caféen strikkes der godt nok, men der snakkes og igennem, http://www.helleshjoerne.blogspot.com/, havde lige glemt det, så hun havde lidt problemer sidste gang, med både at skulle tælle i det fine sjal, som var på pindene og så tale samtidig. Nå, hun fik nu et flot resultat alligevel.
Forresten bliver tirsdagen travl som sædvanlig, først job, og så strikkecafé, som jeg ikke vil undvære, hjemkomst ca. 16.3o og afgang kl. 17.00 til foredrag med Steffen Kretz, "Det arabiske forår". Jo, jo der er nok at tage sig til.Småkagerne til på fredag er blevet bagt i dag, og skal prøvesmages til kaffen i eftermiddag. Nå, de smager nu nok som de plejer, og det er er da en undskyldning, at det er nødvendigt at prøvesmage.

Rabarberne til lun rabarberkage til 18 personer, er også sikret hos naboerne.

Opskrift på en kartoffelsalat, er også hentet på nettet.
Så du er klar fra Knudsen, så der kan god blive tid til at hygge med pindene her i dag (andre projekter kan vist godt skubbes), det gør jeg ihvertfald på denne søndag hvor bygerne kommer og går, og det samme gør solen.

Apropos solen, så har jeg erfaret, (eller bare ikke lige tænkt på), at solnedgang på Island er noget senere end her i DK, næsten midnatssol. Det bliver spændende at opleve, jeg glæder mig!Ha´en god dag, og tak til jer, som lægger kommentarer, det er hyggeligt!

3 kommentarer:

 1. Du har ret - man skal lige holde tungen lige i munden det første stykke, men så er det næsten automat-strik resten af vejen. En superdejlig model til småpiger.

  Lækre småkager!

  SvarSlet
 2. Øv øv men tredie gang er vel lykkes gang - Topstykke kræver at man er lidt opmærksom i starten ellers går det galt.
  Held og lykke med pindene.

  kh Jane

  SvarSlet
 3. Så lykkes det nok, tredie gang er lykkens gang, og hvis ikke, så må du strikke karklude på tirsdag. Så siger lige: Held og lykke med tredie forsøg. Tak for svaret.
  De ser lækre ud, dine småkager.


  Kh. Lis

  SvarSlet