onsdag den 11. maj 2011

Knapperne kunne jeg ikke stå for ........

de er lige min stil, de er grå/sort meleret i metal, og så endda 9 stk. For bare kr. 3o,- Det kunne jeg ikke lade gå fra mig.

De var, jeg må hellere sige er, i en skjorte, som hang i vinduet hos genbrugeren. Det var meningen, at jeg ville sprætte dem af skjorten med det samme, men skjorten var faktisk pæn, og


jeg står ikke lige og mangler de knapper, så skjorten kom i vaskemaskinen, og vupti, jeg havde lige noget tøj i skabet som matchede. Så i dag har jeg følt, at jeg havde nyt tøj på, på job. Og knapperne kan jo blive sprættet af når jeg skal bruge dem, og det skal jeg helt sikkert på et tidspunkt. Tænk at man kan blive glad for nogle knapper, ha, ha!!!!


I dag er jeg alene på matriklen, husbond er som sædvanlig, skulle jeg næsten sige, på job på Sjælland med overnatning, men som sædvanlig nyder jeg også min ensomhed en gang i mellem. Hvordan må det bliver, når han stopper med at arbejde til sommerferien???


Apropos sommerferie, så bliver den ikke holdt i industriferien, nu skal vi jo ikke indrette os på husbonds job, og taget i betragtning af, at min chef er sygemeldt (og det rækker vist ud), er det godt, at vores ferie først bliver noget senere end industriferien.
Ferien er bestilt, og den går først 4 dage til Island, og derefter videre til familien som bor i USA om sommeren, og på De Vestindiske Øer om vinteren. Spørg lige om vi glæder os?


Nu skal jeg lige ordne et par småting, derefter besøge en bekendt, måske have lidt aftensmad, hvis jeg får lyst, når man er alene bestemmer man jo selv om man gider spise.
STRIKKEFRONTEN: Men jeg gider starte op på "Lille topstykke" af Bente Geil til Regitse. Den skal strikkes i grå bomuld, (strikke prøve er lavet)købt da jeg var på garn shopping på strømpefabrik, bl.a. sammen med www.helleshjoerne.blogspot.com , som jo lige har strikket det skønneste sjal i den fltteste røde farve garn derfra. Jeg glæder mig til at se den færdig på tirsdag i strikkecaféen.
Jeg har strikket den før, og ved, at starten kræver ret så meget koncentration, og det har jeg jo i aften, hvor der ikke er nogen, som taler til mig når jeg tæller ......., uf, det er træls når man har talt mange masker, og så der er nogen som taler til een, og man så skal tælle om igen. Men når man er ovre de først 3 cm kører det bare derud af, og så kan folk bare tale.
Jeg skal bare lige have strikket de 3 cm, så går jeg tilbage til MINI igen, for den mangler ærmer.


God resten af denne onsdag, med sol, ingen vind, men kun for lidt regn vi fik, 2 mm, og det batter jo ikke noget, men vejrudsigten lover jo mere de kommende dag, så det er med at nyde solen nu


2 kommentarer:

 1. Helt enig, de knapper løber jo ingen steder og "nyt" tøj kan vi jo altid bruge.
  Sig mig engang, har du ild i dine strikkepinde, synes ind i mellem at du spytter strikketøj ud, som jeg drikker kaffe!! Ej, mener du er meget flittig med pindene. Dine børnebørn mangler ihvertilfælde ikke tøj.
  Det bliver da en super sommer du får der. og jeg er overhovedet ikke misundelig... overhovedet ikke...

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Lis: Ja, men det er jo ikke så stort det strikketøj til børnebørnene, så det er til af få fra hånden. Når jeg strikker til mig selv, ja så tager det jo sin tid, med de lange omgange.
  Jeg glæder mig altså også til den ferie.
  Jeg er spændt på at høre hvordan det står til hos jer?

  SvarSlet